0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Lise Møller er nyt æresmedlem i SvømDanmark

06-02-2023

Hun bliver historiens 15. modtager af æresmedlemskabet.

Af: Klaus Bach Christensen, kommunikationskonsulent

Et fyldt svømmestadion hyldede til stående klapsalver Lise Møller, da hun lørdag fik overrakt SvømDanmarks æresmedlemskab. Prisen er den absolut højest opnåedelige anerkendelse i SvømDanmark, og den uddeles kun til personer, der igennem længere tid har ydet en ekstraordinær indsats for vandsporten.

 

I et af Lise Møllers yndlings elementer – svømmehallen – fik hun på bassinkanten i forbindelse med DM Årgang overrakt prisen af SvømDanmarks bestyrelsesformand Pia Johansen. I talen til Lise Møller lød der blandt andet:

 

”Du har altid fokus på at skabe de bedste arrangementer og stævner for svømmerne og alle rundt om bassinet. Det har altid været vigtigt for dig, at alle bliver behandlet retfærdigt og får en god oplevelse, og du er i hele svømme-Danmark kendt for dit venlige og pragmatiske væsen. Lise, vi har alle sammen meget at takke dig for.”

 

”På vegne af SvømDanmark udnævner jeg dig til æresmedlem af SvømDanmark.”

 

Ønsk Lise Møller tillykke på Facebook

 

Lise Møller stiftede for første gang bekendtskab med SvømDanmark, da hendes børn skulle lære at svømme. Fællesskabet i Herlev og den fælles passion for svømmesporten fangede hende hurtigt, så inden længe blev hun del af svømmeudvalget i Svømme Region Østs område tre.

 

Siden da har Lise Møller været med til at koordinere afholdelsen af SvømDanmarks nationale events i cirka 25 år, heriblandt også EM i Jyske Bank BOXEN og EM i Royal Arena. Herudover har hun blandt andet også været ansvarlig for gruppen af overdommere og fungeret som holdleder på svømmelandsholdet.

 

Om æresbevisningen

Et æresmedlemsskab er den absolut højeste anerkendelse i SvømDanmark, og den gives til personer der i en årrække har ydet en ganske enestående og betydningsfuld indsats for svømmesporten. Prisen har eksisteret siden 1994.


Sidste gang en person blev gjort til æresmedlem i SvømDanmark var tilbage 2018, hvor Kjeld Egebo Larsen modtog prisen. Se listen over æresmedlemmer her.

 

Læs mere om æresmedlemskabet her.

 


 


Cookieindstillinger