0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danmarks hurtigste årgangssvømmere samles i Esbjerg

02-02-2023

I denne weekend løber danmarksmesterskaberne for årgangssvømmere af stablen

Af: Marikka Grarup, studentermedhjælper

Endnu en gang huser Svømmestadion Danmark i Esbjerg danmarksmesterskaberne for årgangssvømmere på kortbane. DM Årgang starter fredag den 3. februar og varer til søndag den 5. februar. Konkurrencen afholdes af SvømDanmark og lokalarrangør Esbjerg Svømmeklub, der glæder sig til at få landets unge og talentfulde svømmere forbi det vestjyske.

"Esbjerg Svømmeklub glæder sig til endnu en gang at åbne dørene for landets bedste årgangssvømmere, hvor der skal dystes om placeringer og medaljer til danske årgangsmesterskaber. Vi vil gerne sige tak til alle de frivillige, der hjælper med planlægningen af stævnet, og de der hjælper under stævnet med at få stævnet til at køre, samt dommere og officials. Uden jer ville det ikke være muligt at afholde et så stort event. Ligeledes vil vi gerne takke Svømmestadion for lån af de fremragende faciliteter, som sikrer gode rammer for hurtig svømning," siger klubchef i Esbjerg Svømmeklub Mikkel Møller.

 

 

De unge svømmere kan udvikle sig hurtigt

I SvømDanmark ser vi frem til mesterskaberne, da aktiviteter som disse er med til at give svømmerne gode svømmeoplevelser og grobund for individuel udvikling. De deltagende svømmere får også mulighed for at skabe venskaber med jævnaldrende fra hele Danmark. Også trænere, svømmeklubber og forældre kan spare med hinanden, når de samles til de landsdækkende mesterskaber – og det kan øge fællesskabet indenfor svømmesporten.

Alt nyttig mesterskabsinformation

De danske årgangsmesterskaber er for piger født i 2009 og 2010 samt drenge født i 2008 og 2009. Individuelt konkurreres der i de to årgange, mens holdkapperne kan bestå af piger og drenge fra begge årgange.

Fredag den 3. februar starter mesterskaberne klokken 15.30. Lørdag den 4. og søndag den 5. svømmes der to mesterskabsafsnit. For begge dage gælder det, at det første afsnit starter klokken 09.30, mens det andet afsnit starter 14.30.

 

DM Årgang kan overværes fra tribunerne i Svømmestadion Danmark og på YouTube. Husk at abonnere på YouTube-kanalen, så du ikke går glip af fremtidige livestreames.

 

Startlister, programmer og resultater kan findes på Swimify og livetiming. Øvrig relevant information findes på svømmetider.dk.

Fra SvømDanmark ønsker vi alle svømmere, klubber, trænere og frivillige en rigtig god weekend fyldt med en masse god svømning.

 


 


Cookieindstillinger