0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Øst mesterskabet blev en god oplevelse i Taastrup for lokalsvømmer.

13-10-2022

Med gode holdkammerater der hepper, føler man sig støttet og motiveret.


Denne weekend blev Øst og Vest mesterskaberne i kortbane afholdt. Øst mesterskabet blev afholdt i STT Taastrup Svømmehal, og i Vest blev det afholdt i S68 Hjørring Svømmehal.
Forud for weekendens stævner, var lokalarrangører spændte og glædede sig til at skulle afvikle et stort stævne, hvor mange forskellige svømmere, trænere, dommere og gæster ville deltage.

I Taastrup ville lokalarrangørerne gøre det de kunne, for at skabe nogle rare og festlige rammer for et forhåbentligt rigtig godt stævne. Dette gjorde de ved at sørge for at lyd og lys var i top, men at der samtidig var en god ro og orden, så svømmerene kunne lave gode sportslige præstationer.

 

Torben Hjalholt, der er bestyrelsesforman og kontaktperson for lokalarrangør Swim Team Taastrup var meget tilfreds med weekendens stævne.

”Alt i alt er vi rigtig glad. Tidsrammen blev holdt, så alle svømmere var i vandet på det planlagte tidspunkt.  Det gik rigtig flot, både i vandet men også blandt trænere, tilskuere og dommere. Alle bidrog til den gode stemning. Vi fik også en masse rosende ord med på vejen fra deltagere. Så alt i alt var det rigtig dejligt som lokalarrangør at kunne skabe rammerne for dette rigtig gode øst mesterskab”

 

Oplevelsen fra vandet var ligeså rigtig god

 

Lokal svømmer i Taastrup, Emil Olsen, havde ligeså en rigtig god oplevelse over weekenden. Emil har svømmet i Taastrup svømmehal siden han var 8 år gammel, og for ham har det altid været sjovt og hyggeligt at svømme i lige netop den svømmehal. Denne weekend var han dermed på hjemmebane, og det gjorde oplevelsen lidt mere speciel for ham.

”Jeg var på hjemmebane til stævnet her weekenden og det gør altid et stævne mere fedt, da jeg jo føler mig hjemme i Taastrup svømmehal. Jeg har det også meget bedre på hjemmebane, da stemningen i Taastrup Svømmehal næsten altid er god,” siger Emil.

 

Emil på bare 16 år, blev motiveret meget af den gode stemning. Men det at svømme med publikum adskiller sig selvfølgelig fra træning, og man skal nogle gange vænne sig til, at der er nogle som kigger på. Det er dog altid lettere, hvis man bliver heppet på og føler sig støttet, og det bekræfter Emil:

”Det er altid lidt skræmmende, at svømme foran publikum. Jeg har heldigvis altid nogle fantastiske holdkammerater, der har været der og opbakket alle mine løb. Som heller ikke på nogen måde har været anderledes til stævnet her i weekenden”.


Emil svømmede i alt tre løb: 400 Fri, 200 Fly og 800 Fri. Han svømmede hurtigere i to af sine løb, som var i 400 Fri of 800 Fri. 
Emil er meget stolt af sin præstation i særligt de to løb, hvilket motiverer ham i sin fortsatte svømmetræning.

”Med tiden 8:43,78 var jeg 0,45 hundrededele væk fra kravtid til DM for alle årgange. Jeg prøver derfor igen til DM, hvor jeg har 800 Fri igen. Jeg vil derfor træne videre med samme motivation og hårde arbejde, for at præstere det bedst mulige resultat. Jeg håber også mine holdkammerater er klar til at bakke mig op til næste gang,” siger Emil.

 

Fra Dansk Svømmeunion skal der lyde et kæmpe stort held og lykke til Emil med hans personlige mål.


Desuden ønsker vi også Martine Damborg, fra Kvik Kastrup, stort tillykke med sin danske junior rekord i 100 Butterfly med tiden 00:59,14. Denne rekord satte Martine ligeså i weekenden i Taastrup.
 

Find alle resultater, for de forskellige discipliner her.

 

Fra Dansk Svømmeunion lyder der endnu engang en stor tak, til både lokalarrangør Swim Team Taastrup, men ligeså til alle andre der har bidraget til at vi kunne afholde dette mesterskab. En tak skal også lydes til de deltagende, dommere, trænere og publikum, der alle lagde vejen forbi Taastrup.


 


Cookieindstillinger