0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

I Taastrup bliver Østdanske kortbanemesterskaberne afholdt i weekenden

06-10-2022
Taastrup Swim Team vil danne de bedste rammer til stævnet . 


I denne weekend er det tid til kortbanemesterskaberne både for juniorer og seniorer. Traditionen tro bliver dette afholdt i både Øst- og Vestdanmark, og begge steder i landet løber det over stablen i denne weekend, d. 7. – 9. oktober. 

 

I Øst afvikles mesterskaberne i STT Taastrup Svømmehal, og i Vest er det i S68 Hjørring Svømmehal.  

 
Torben Hjalholt, der er bestyrelsesformand og kontaktperson for lokalarrangør Swim Team Taastrup, glæder sig til mesterskaberne i weekenden. Han ser frem til, at Taastrup Svømmehal skal udgøre rammerne for stævnet.  
 
”Vi glæder os til at tage imod en masse dygtige svømmere. At få lavet lidt af en fest. Vi vil jo sørge for, at der er lys og lyd og god stemning i hallen, og så selvfølgelig at stævnet bliver holdt i god ro og orden, så gode sportslige præstationer også kan finde sted. Vi forventer tre gode dage, hvor vi sætter gode rammer,” Siger Torben Hjalholt.  

 

Torben og Taastrup Svømmehal har koncentreret sig meget om, hvad de kan gøre for at skabe de ideelle rammer for atleterne. Her siger Torben, at de tidligere har fået rigtig god feedback på deres hal.  
 
”Vi synes, det er dejligt, at der kommer besøg, og vi synes, det er dejligt at have gæster. Vi har mange gange tidligere hørt, at vores hal er rigtig god til at afholde stævner. Mange rekorder er blevet sat i vores hal, og det må jo være, fordi atleterne synes, det er en god hal at sætte rekorder i,” siger Torben med et grin.  
 

Praktiske oplysninger om mesterskabet i kortbane 

Som kvinde/pige kvalificerer man sig som seniorsvømmer, hvis man er født i 2005 eller før. Juniorsvømmere for kvinder er født i 2006, 2007 eller 2008. 
 

For mændene/drengene er det lidt anderledes, og her er seniorer altså født i 2004 eller før. Juniorsvømmerene er født i 2005, 2006 eller 2007.  

 

Stævnet går som sagt i gang fredag eftermiddag, og tidspunkterne der svømmes kan ses her: 

1. Afsnit: fredag d. 7 oktober kl. 16.30. Forventes færdig kl. 19:27. 

2. Afsnit: lørdag d. 8 oktober kl. 09.30, indledende heat. Forventes færdig kl. 12:26.  

3. Afsnit: lørdag d. 8 oktober kl. 16:30, finaler. Forventes færdig kl. 20:10.  

4. Afsnit:  søndag d. 9 oktober kl. 09.30, indledende heat. Forventes færdig kl. 12:34. 

5. Afsnit søndag d. 9 oktober kl. 16.30, finaler. Forventes færdig kl. 20:22.  

 

Der kåres mestre for både junior og senior svømmere. Indimellem finaler finder medaljeoverrækkelserne sted. Der overrækkes medaljer til de svømmere der har de hurtigste tider inden for hver kategori. 
 

 

Fra Dansk Svømmeunion skal der lyde en enorm tak, til lokalarrangørerne og øvrige der har bidraget til, at kortbanemesterskabet endnu engang kan blive afholdt. Vi håber at alle der deltager i kortbanemesterskaberne Øst og Vest får nogle dejlige dage.  


 


Cookieindstillinger