0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

I Hjørring bliver Vestdanske kortbanemesterskab afholdt i weekenden

06-10-2022
Rigeligt af god mad skal gøre svømmerne klar til at præstere i vandet.   


I denne weekend er det tid til kortbanemesterskaberne både for juniorer og seniorer. Traditionen tro bliver dette afholdt i både Øst- og Vestdanmark, og begge steder i landet løber det over stablen i denne weekend, d. 7. – 9. oktober.  

 

I Vestdanmark afvikles det i Hjørring Svømmehal S68, og i Øst er det i STT Taastrup Svømmehal.  

 

Forventningerne er høje, og stævneleder i Hjørring, Jens Peter Laursen ser frem til det længeventede stævne i weekenden. 

 

”Vi håber selvfølgelig, at alle svømmere, dommere, trænere og alle omkring får en god oplevelse – god mad og rigeligt af den, god søvn, og en god oplevelse af Hjørring Svømmehal. Dernæst håber vi selvfølgelig, at der kommer noget god svømning i bassinet og noget god stemning omkring. Men vi starter med at planlægge, hvordan vi kan skabe bedst mulige rammer, og her ved vi selv, hvor vigtigt god mad og god søvn er for dem, der skal performe,” siger Jens Peter Laursen.  

 

I Hjørring, hvor stævnet er blevet afholdt tidligere, har de gjort sig nogle erfaringer, der gør, at de er forberedt på, hvordan stævnet kommer til at køre bedst muligt. 
 
”Vi har afholdt det mange gange, og vi har et godt samarbejde med stævnekoordinatoren. Vi har en god og fast rutine forud for et stævne, så vi ved, hvad der sker. Det er en stor hal, hvor der er et 50-meterbassin, og så har vi slået en bro op og dækket den ene halvdel af. Vores forventning til os selv er, at vi har styr på så meget som muligt, så der ikke lige pludselig sker noget uventet,” siger Jens Peter Laursen. 

 

Hjørring Svømmehal føler sig klar og har planlagt efter, at alle får den bedst mulige oplevelse.  

 

Praktiske oplysninger om mesterskabet i kortbane 

Som kvinde/pige kvalificerer man sig som seniorsvømmer, hvis man er født i 2005 eller før. Juniorsvømmere for kvinder er født i 2006, 2007 eller 2008. 
 

For mændene/drengene er det lidt anerledes, og her er seniorer altså født i 2004 eller før. Juniorsvømmerene er født i 2005, 2006 eller 2007.  

 

Stævnet går som sagt i gang fredag, og tidspunkterne der svømmes kan ses her: 
1. Afsnit: fredag d. 7 oktober kl. 16.30. Opvarmning kl. 15.00.  

2. Afsnit: lørdag d. 8 oktober kl. 09.30, indledende heat. Opvarmning kl. 08.00.  

3. Afsnit: lørdag d. 8 oktober kl. 16:30, finaler. Opvarmning kl. 15:00. 

4. Afsnit:  søndag d. 9 oktober kl. 09.30, indledende heat. Opvarmning kl. 08.00. 

5. Afsnit søndag d. 9 oktober kl. 16.30, finaler. Opvarmning kl. 15.00.  

 

Der kåres mestre for både junior og senior svømmere. Indimellem finaler finder medaljeoverrækkelserne sted. Der overrækkes medaljer til de svømmere, der har de hurtigste tider inden for hver kategori.  

 

 

Fra Dansk Svømmeunion skal der lyde en enorm tak til lokalarrangørerne og de øvrige, der har bidraget til, at kortbanemesterskabet endnu engang kan blive afholdt. Vi håber, at alle der deltager i kortbanemesterskaberne Øst og Vest får nogle dejlige dage.  


 


Cookieindstillinger