0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Swimteam Neptun og Water & Wellness Randers indgår stærkt samarbejde

20-09-2022

Samarbejdet kommer begge parter til gode.

Af: Swim Team Neptun

Swimteam Neptun havde i forvejen et fantastisk samarbejde med Water & Wellness i Randers, hvor størstedelen af klubbens svømmeskole underviser, og konkurrencesvømmerne har hovedparten af deres træninger. For sidstnævnte udvides det samarbejde nu.
 
Samtidig kan Water & Wellness nyde godt af klubbens cheftræner og hans viden til at servicere deres kunder i bassinet. Fx har svømmelandet for nyligt hængt 9 programmer op, i tre forskellige niveauer, til selvtræning, som badende gæster kan motionere efter. Et produkt af samarbejdet mellem Water & Wellness og Swimteam Neptun.
 
Swimteam Neptun vil, hvad angår fitnesscenteret, udenfor prime time, anvende centeret til at give styrketræningen for konkurrencesvømmerne endnu et løft. Det topmoderne center kombineret med en vanvittig stærk fysisk trænerstab, er et kæmpe løft til klubben.
 
Cheftræner Morten Brøndum udtaler:
 
"Med Personlig træner - Vane/OverspisningsCoach Lonnie Boe Pedersen til at styre vores sæson og programmer, Fysioterapeut Lise Lund til at stå for mandagstræningen, og nu Steffan Bjerregaard Sørensen (som mange kender som mangeårig instruktør indenfor fitness) som nyerhvervet fysisk træner til staben på onsdage og lørdage, så tør jeg godt proklamere, at vi har et af svømmedanmarks stærkeste fysiske trænerteams. Jeg har ikke ord for, hvor stærkt et team det er. Samarbejdet er påbegyndt, både med Water & Wellness, såvel som med Steffan. Og det har været en fornøjelse indtil nu!"
 
For flere eller uddybende kommentarer, kontakt cheftræner Morten Brøndum på: 27158838 eller morten@swimteam-neptun.dk

 


Cookieindstillinger