0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Uddannelse kan motivere og fastholde dygtige instruktører

07-09-2022

Netop nu er ledige pladser på uddannelser til nye instruktører og hjælpeinstruktører.


Veluddannede undervisere er grundlæggende for svømmeskolens kvalitet og børnenes motivation til at lære at svømme. Uddannelse og udvikling af instruktører er med til at bidrage til at motivere og kompetenceudvikle instruktører, som højner undervisningskvaliteten på bassinkanten.

 

Samtidig kan det være med til at tiltrække nye instruktør i klubben, da man sikrer at de bliver klædt på til at træde ind i underviserrollen, med den viden og pædagogik, det kræver for at skabe et trygt læringsmiljø for børnene.  

 

Så hvis I skal have nye instruktører i klubben eller ønsker at styrke de erfarne undervisere på bassinkanten, anbefaler vi at starte med disse uddannelser.

 

Svømningens Grunduddannelse

Det er ved at være sidste chance for tilmelding til Svømningens Grunduddannelse som starter den 24. -25. september – tilmeld dine instruktører her.

 

Svømningens Grunduddannelse er målrettet instruktører, der underviser børn og voksne i svømning og vandaktiviteter. Uddannelsen er med til at skabe fundamentet til at blive en dygtig instruktør som er i stand til at undervise i alle fire stilarter, ligesom instruktøren får redskaber, viden og sparring der skaber et trygt læringsmiljø og som er motiverende og lærerig for at kunne udvikle den enkelte svømmer.

 

Hjælpeinstruktøruddannelse
Vi afvikler hjælpeinstruktøruddannelse i november som er åben for tilmeldelse fra alle klubber – tilmeld dine hjælpeinstruktører her.

 

Hjælpeinstruktøruddannelsen er målrettet hjælpeinstruktører mellem 12-16 år, som får en grundlæggende introduktion til grundfærdigheder, aktiviteter og svømmestilarter i en blanding af praktiske øvelser i vand og på land, samt teori ved tavlen.  Hjælpeinstruktøren vil lære om rollen som hjælpeinstruktør samt få viden om kommunikation, kropssprog og vigtigheden af at skabe glæde ved svømning og vandaktiviteter.


 


Cookieindstillinger