0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Rosendahl Bach brager i EM-finalen på 200m butterfly

16-08-2022

Finaleafsnittet i Rom bød også på to danske ottendepladser.

Af: Klaus Bach Christensen

Reaktioner på finale- og semifinaleresultater fra EM i svømning tirsdag aften.

 

50m fri

”Jeg er ikke særlig tilfreds med finalen. Det bliver stresset, og så er jeg bare vildt træt. Jeg har ikke været helt på toppen i dag, og jeg har følt mig lidt sløj og taget panodiler for at kunne holde ud. Det er ikke den bedste forberedelse og selvfølgelig irriterende – især med tanke på, at et par hundrededele hurtigere end min pr ville have givet en medalje. Der var jeg bare ikke lige i dag, desværre,” siger Julie Kepp Jensen.

 

Julie Kepp Jensen fra A6/NTC bliver nummer otte i EM-finalen på 50m fri. Landsholdssvømmeren fra A6/NTC crawler sig i mål i 25.18.

 

4x200m fri mix

Den danske holdkap kvalificerede sig i formiddags til finalen, og der var genvalg til hele kvartetten, som her til aften præsterede:

  • Andreas Hansen 1.50.73 (Vejle Svømmeklub)
  • Mikkel Gadgaard 1.51.17 (Esbjerg Svømmeklub)
  • Marina Heller Hansen 2.02.27 (Søllerød Svømmeklub)
  • Caroline Wiuff Jensen 2.03.63 (Hovedstadens Svømmeklub).

 

Samlet tid: 7.47.80.

 

Hør interview med holdkappen i formiddags, da de kvalificerede sig her.

 

200m butterfly

”Det er rimelig sindssygt at ligge som nummer et til finalen i morgen, og jeg tager det som en kæmpe motivation, og så må vi se, hvad der sker.”

 

”Jeg er helt sikkert ikke den eneste, der vil ud at vinde det løb, så vi kommer til at svømme om det, og vi kommer til at svømme om kap og have det fedt. Der er nogle ting, jeg kan gøre bedre, og jeg tror, citronen kan presses endnu mere.”

 

”Til mit første internationale stævne var jeg rigtig nervøs, og nok svær at holde styr på for trænerne, men jeg er blevet mere moden nu og nyder det meget mere. Jeg kiggede rundt og kunne se en masse danskere på tribunen, og det gjorde mig helt vildt glad og gav mig et ekstra boost.”

 

Helena Rosendahl Bach fra Aalborg Svømmeklub kvalificerer sig til EM-finalen i 200m butterfly i hurtigste tid, 2.08.48. EM-finalen svømmes onsdag aften klokken 18.16 og kan ses på DR TV.

 

Laura Venetia Valore fra Lyngby Udsprings Klub af 2002 blev i dag nummer 18. ved EM - læs mere her og se et af hendes spring i videoen nedenfor.


 


Cookieindstillinger