0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Magisk løb sender Blomsterberg direkte i EM-finalen

14-08-2022

Kepp Jensen bliver nummer otte, mens Rosendahl Bach på ny svømmer personlig rekord.

Af: Klaus Bach Christensen

Reaktioner fra mixed zone

 

 

50m rygsvømning

”Der er nogle forskellige ting, som ikke helt er på min side i dag. Jeg kommer lidt for dybt i starten, så stresser jeg lidt over det og får ikke slappet af, som jeg godt ville til at starte med. Det resulterer i, at jeg går lidt kold til sidst – i stedet for at have lidt mere energi. Så det ender med at blive et rodet finaleløb, desværre,” siger Julie Kepp Jensen fra A6/NTC

 

Julie Kepp Jensen svømmer 28.54 i EM-finalen på 50m ryg og slutter på en 8. plads.

 

200m brystsvømning

”Det er fuldstændig magisk. Det er megafedt, at det efter fire år lykkes, og jeg er tilbage. Det hele går bare op i en højere enhed, det er så vildt. Det har virkelig været en udfordrende sæson, så at jeg kan slutte den af sådan her – det er bare så fedt. I finalen vil jeg se, om jeg kan gøre det lidt bedre, finpudse nogle detaljer og så bare nyde det. Det bliver en kæmpe oplevelse," siger Thea Blomsterberg fra Swim Team Odense.

 

Thea Blomsterberg var meget emotionel efter at have svømmet 2.25.44 - en personlig rekord på 0.54 sekund. Med tiden avancerer Thea Blomsterberg til finalen i femtehurtigste tid. 

 

Clara Rybak-Andersen fra Gentofte Svømmeklub bliver i semifinalen nummer 14 i tiden 2.28.22.

 

100m butterfly

”Det var lækkert. Det føltes rigtig godt - også bedre end i morges – og endda hurtigere, så det klager jeg bestemt ikke over. I forhold til mit primære løb, så føler jeg faktisk, at jeg bare har lyst til at vende og svømme videre, men jeg skal nok ikke lige så hurtigt ud. Det var en god opvarmning til 200 meter butterfly,” siger Helena Rosendahl Bach fra Aalborg Svømmeklub.

 

Helena Rosendahl Bach svømmer 58.80, som er personlig rekord med 0.35 sekund. I alt har Aalborg-svømmeren forbedret sig 0.60 sekund på distancen i løbet af dagen og slutter på en samlet 12. plads.

 

Kom helt tæt på landsholdet på Instagram.

Alle resultater fra EM kan ses her.

 


 


Cookieindstillinger