0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

’Med bind for øjnene’ rygcrawler dansker sig i EM-semifinalen

13-08-2022

Friske reaktioner og alt om dagens indledende EM-resultater.

Af: Klaus Bach Christensen

50m rygsvømning damer

”Jeg er okay tilfreds i forhold til, hvilke omstændigheder der er. Det regner, og det er udenfor – det er lidt ligesom at svømme med bind for øjnene, så man ved aldrig helt, hvor på banen man er henne. Så alt det taget i betragtning, synes jeg, det er et okay morgenløb, men jeg vil selvfølgelig gerne svømme endnu hurtigere i aften,” siger Julie Kepp Jensen til DR.

 

Julie Kepp Jensen fra A6/NTC er videre til semifinalen i 12. hurtigste tid, 28.50. Semifinalen svømmes i aften klokken 18.57 og kan ses live på DR’s kanaler.

 

100m butterfly herrer

”Det gik langt fra, som jeg havde håbet. De sidste 50 meter ærgrer mig, for jeg ville gerne have svømmet hurtigere hjem. Det irriterer mig, at det var så svært at komme hjem – men der var ikke mere tilbage,” siger Julius Munk og tilføjer om sin EM-deltagelse:

 

”EM har været en kæmpe oplevelse, at komme ud og repræsentere Danmark. Det har været helt fantastisk at komme tæt på Europas helt store stjerner og se, hvordan de forbereder sig til løbene.”

 

”Det var selvfølgelig ikke, hvad jeg havde håbet på – men lad mig tage de gode ting med. Det er mit første europæiske seniormesterskab, så jeg har lært en hel masse, som jeg vil tage med mig videre. Jeg har ikke fået det ud af mesterskabet, som jeg gerne ville have haft, men det har været en kæmpe oplevelse at være med,” siger Tobias Dan Hansen og uddyber:

 

”Det er ærgerligt at slutte af i regnvejr, som lagde en dæmper på stemningen. Det skal ikke lyde som nogen undskyldning, men det var ikke lige det, som jeg havde håbet på som optakt til løbet.”

 

Julius Munk og Tobias Dan Hansen fra Helsingør Svømmeklub svømmer henholdsvis 54.23 og 56.05, hvilket resulterer i placeringer som 36 og 49. De var seedet som nummer 40 og 43.

 

200m fri damer

”Ej, jeg mangler lige et sekund for at gå videre. Regnen påvirker ikke mig, og jeg føler, at jeg gør det, som jeg gerne ville. Jeg tror bare, det jævnt er for langsomt – i hvert fald de sidste 50’ere. Jeg er tilfreds med min egen præstation, men f… hvor er jeg ked af, at jeg ikke kom videre. Det var 100 procent mit mål, så det er jeg virkelig ked af. Nu er vi i gang, så det skal nok blive meget bedre i løbet af ugen,” siger Marina Heller Hansen.

 

”Jeg har ikke prøvet at svømme i så meget regn før, og det var svært at blive ordentlig varm inden løbet, men jeg synes, det var fedt at komme i gang og ud at mærke stemningen. Jeg synes, det var et okay løb, og det er jo mit første EM,” siger Caroline Wiuff Jensen.

 

Marina Heller Hansen fra Søllerød Svømmeklub og Caroline Wiuff Jensen fra Hovedstadens Svømmeklub svømmer henholdsvis 2.02.89 og 2.04.06, som resulterer i placeringer som 23 og 33. De to var seedet som nummer 27 og 42.

 

Kom helt tæt på landsholdet på Instagram.

 

Alle resultater fra EM kan ses her.

 


 


Cookieindstillinger