0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Den Store Svømmedag er nu en del af Danmarks Motionsuge

10-08-2022

I år flyttes datoen for Den Store Svømmedag, så den er en del af den landsdækkende motionsuge.


Normalt afvikles Den Store Svømmedag i den første weekend i oktober. I år flyttes dagen en uge, så den foregår søndag den 9. oktober – altså søndagen op til Danmarks Motionsuge.

 

"Den Store Svømmedag passer perfekt ind i Danmarks Motionsuge, da det i forvejen er et gratis arrangement for enhver, der har lyst til at bruge en dag på at svømme langt. Derfor har vi i år valgt at flytte datoen, så flere danskere forhåbentlig har lyst til at være med til Den Store Svømmedag i den lokale svømmeklub," siger Morten Hinnerup, udviklingschef i Dansk Svømmeunion.

 

Udover Den Store Svømmedag er der mulighed for at lave masser af andre svømmearrangementer i Danmarks Motionsuge. Det er nemlig samme uge, hvor Swim Week finder sted, og massevis af svømmeklubber slår dørene op og byder indenfor til forskellige vandaktiviteter.

 

Skal din klub være en del af Den Store Svømmedag?

Så kan du tilmelde din klub her. Har du spørgsmål til Den Store Svømmedag, kan du kontakte udviklingskonsulent Lars Bo Larsen (M: 2916 0901 / E: lbl@svoem.dk)

 

Hvad er Den Store Svømmedag?

På Den Store Svømmedag samarbejder svømmeklubber og svømmehaller om at holde dørene åbne (med gratis indgang) for alle, der har lyst til at svømme, så langt de kan og vil i tidsrummet 10.00-16.00.

 

For arrangementsstederne gælder det om at holde tungen lige i munden og tælle alle de meter, der bliver svømmet, samt notere hvor mange personer, der hopper en tur i vandet denne dag. Tallene meldes ind til Dansk Svømmeunion, så vi kan se, hvem vi kan kåre som nummer et, to og tre i de følgende kategorier:

 

  • Hvilket arrangementssted svømmer flest meter i alt?
  • Hvilket arrangementssted får flest personer i vandet?
  • Hvilket arrangementssted får flest personer i vandet pr. indbygger?

 

Det er en god ide at reklamere for dagen så mange steder som muligt, så lokalområdet ikke er i tvivl om, at I afholder Den Store Svømmedag. I kan også prøve, om I kan lokke en lokal politiker eller en anden lokal kendis eller lignende til at svømme denne dag. Det kan måske gøre de lokale medier mere interesserede i at dække dagen.

 

I vil fra Dansk Svømmeunion modtage materiale til at reklamere med, samt tælleblokke og diplomer til dagen.

 

Læs mere om Den Store Svømmedag her.

 

Hvad er Danmarks Motionsuge?

Danmarks Motionsuge er en landsdækkende bevægelsesfest, der foregår i uge 41. Her går idrætsforeninger, kommuner, organisationer, private aktører og mange andre sammen om at invitere danskerne inden for til gratis motionsarrangementer. Læs mere om Danmarks Motionsuge her.


 


Cookieindstillinger