0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Klub bruger magasin til præsentation af hold

16-09-2022

For at skabe overblik over deres mange hold og samle information, præsenterer Lystrup Svømning sæsonens hold i et trykt magasin.


Når man er en klub med mange hold og flere til hver aldersgruppe, kan det være en udfordring at formidle valgmulighederne til medlemmer og potentielle medlemmer. Den udfordring har de fundet en løsning på i Lystrup Svømning.

 

Hvert forår får de nemlig produceret et trykt magasin, der både giver et godt overblik over holdene og samtidig formidler andre relevante informationer om svømmeklubben og svømmehallen.

 

”Vi laver magasinet for at have noget, der er let at forholde sig til. Det er nemmere at have en samtale med et medlem om vores forskellige hold, når vi har et fysisk magasin, vi stolt kan vise frem og sidde at kigge i sammen,” forklarer Camilla Jørgensen, der er adm. direktør i Lystrup Svømning.

 

Al information er samlet et sted

Magasinet sikrer, at alle klubbens ansatte og frivillige kan finde de samme informationer det samme sted. På den måde er det ikke mere eller mindre tilfældigt, hvem der har viden om bestemte emner, forklarer Camilla Jørgensen:

 

”Det letter ofte hverdagen for vores frivillige, fordi vi på skrift har meldt tydelige retningslinjer ud, som de altid kan henvise til, hvis der opstår tvivl.”

 

Samtidig oplever klubben, at det fungerer bedre at henvise til magasinet end deres hjemmeside.

 

”Det er lettere at give forældre eller medlemmer et magasin i hånden og vise, på hvilken side de kan finde den information, de søger. På den måde undgår vi, at de ikke kan finde informationerne på nettet, når de kommer hjem,” siger Camilla Jørgensen.

 

Det er især en fordel for klubben, fordi de har flere hold med forskellige niveauer til hver aldersgruppe – og det kan give udfordringer for både medlemmer og forældre.

 

”Det kan være svært at hitte rede i for forældrene, og der giver magasinet et godt overblik over holdene. Jeg vil klart anbefale andre klubber med mange hold at lave et magasin,” siger Camilla Jørgensen.

 

Både for medlemmer og potentielle medlemmer

Det er vigtigt for Lystrup Svømning, at magasinet ser professionelt ud. De har en fast designlinje, som de har udviklet sammen med et eksternt firma, der har hjulpet dem i flere år. De sender tekst og billeder, og så står det eksterne firma for alt det grafiske.

 

”Vi går op i, at det skal være i orden. Magasinet skal udstråle, at her får man svømmeundervisning i høj kvalitet, og at det bliver en god oplevelse,” forklarer Camilla Jørgensen.

 

Når magasinet er færdigt, sørger de også for at dele det ud til både medlemmer og potentielle medlemmer:

 

”Vi deler magasinerne ud til alle vores medlemmer. Derudover lægger vi dem relevante steder, hvor fx børnefamilier eller seniorer ofte færdes. Og så har vi et mindre magasin på kun fire sider, som vi husstandsomdeler i lokalområdet,” fortæller Camilla Jørgensen.

 

Magasin til næste sæson

Overvejer du, om din klub også skal have et magasin til næste sæson? Så kan du få inspiration til, hvordan det kan se ud, ved at tage et kig i Lystrup Svømnings magasin – find det online her.


 


Cookieindstillinger