0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Mesterskaber på stribe: Glæd dig til DM Årgang

27-06-2022

Konkurrencerne for årgangssvømmere afholdes fra den 28. juni til og med den 1. juli.

Af: Klaus Bach Christensen

Knap er danmarksmesterskaberne i svømning slut, før et andet mesterskab tager over. Danmarksmesterskaberne for årgangssvømmere starter i morgen og strækker sig over de kommende fire dage. 73 af svømmesportens klubber/startfællesskaber deltager, og intet mindre end 181 piger og 186 drenge konkurrerer de næste dage i Helsingør Svømmehal.

 

Danmarksmesterskaberne afholdes i samarbejde mellem lokalarrangør Helsingør Svømmeklub og Dansk Svømmeunion, og begge parter ser frem til en række spændende dage med en masse flot og hurtig svømning.

 

Er du forhindret i at overvære mesterskaberne fra svømmehallen i Helsingør, kan du glæde dig over, at alle løb og heats livestreames på Dansk Svømmeunions YouTube-kanal. De indledende løb starter alle dage klokken 9.30, mens finaleafsnittene starter klokken 17.00. Årgangsmesterskaberne er for piger født i 2008-2009 og drenge født i 2007-2008.

 

Relevante mesterskabslinks

 

Dansk Svømmeunion ønsker alle deltagere et godt mesterskab og ét stort tak til alle de frivillige, der hjælper til i forbindelse med mesterskabets afholdelse.


 


Cookieindstillinger