0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny direktion på plads i Dansk Svømmeunion

15-06-2022

Allan Nyhus bliver arbejdende bestyrelsesmedlem og medlem af direktionen frem til 31.12.2022


Efter Merete Riisager meldte sin afgang som direktør for Dansk Svømmeunion, har bestyrelsen og den tilbageværende direktion i SVØM i fællesskab arbejdet på en bæredygtig løsning, der kan fungere indtil ansættelsen af en ny direktør.

 

"Det har været vigtigt for mig og bestyrelsen i Dansk Svømmeunion, at vi fortsætter vores arbejde med vores nye vision og mission samt udviklingen af vores nye handleplan. Derfor har bestyrelsen valgt midlertidigt at tilføre ekstra ledelsesresurser i form af et arbejdende bestyrelsesmedlem, der kan bidrage aktivt til at løfte de førnævnte opgaver”, siger formand for Dansk Svømmeunion Pia Johansen og uddyber:

 

”Jeg er derfor rigtig glad for, at Allan Nyhus midlertidigt og med kort varsel kan tage orlov fra sit civile job og tilbyde at træde til som en del af ledelsen i SVØM. Det giver bestyrelsen god tid til at analysere, planlægge og gennemføre en grundig rekrutteringsproces af vores kommende direktør”. 

 

Bestyrelsen har udpeget Allan Nyhus, som fra dags dato og frem til 31.12.2022 bliver arbejdende bestyrelsesmedlem og medlem af direktionen. Dansk Svømmeunions øvrige direktion vil bestå af udviklingschef Morten Hinnerup, der vil fungere som daglig leder af SVØMs kontor samt af sportschef Lars Robl, der vil koncentrere sin indsats på udvikling af SVØMs sportsafdeling og sportslige strategi. 

 

På vegne af Dansk Svømmeunions bestyrelse 

Formand, Pia Johansen


 


Cookieindstillinger