0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Aquatlon var en stor succes i Hørsholm

10-06-2022

Med støtte fra Aqua+ Tweens-puljen afholdt Hørsholm Svømmeforening den 28. maj et meget vellykket Aquatlon.


I januar 2022 sendte Hørsholm Svømmeforening en ansøgning til Aqua+ Tweens Puljen. Det er en pulje, der har til formål at støtte aktiviteter, der har fokus på at fastholde tweens (8-12 år) i svømmeklubben, når de har lært at svømme.

 

De havde nemlig en drøm om at afholde et Aquatlon, hvor alle – medlemmeri svømmeklubben eller ej – har mulighed for at deltage. Drømmen blev til virkelighed den 28. maj 2022, hvor den nye tradition i klubben fik sin begyndelse.

 

Aquatlon fik 2.000 kr. ekstra fra puljen

Hørsholm Svømmeforening ansøgte puljen om et beløb på 8.000 kr. Hos Dansk Svømmeunion valgte vi at hæve beløbet til 10.000 kr., og at de ekstra 2.000 skulle bruges på at gøre mere ud af markedsføringen af arrangementet. Samtidig tilbød vi klubben et møde med en af vores kommunikationskonsulenter.

 

Vi vurderede, at et større fokus på markedsføring ville skabe et bedre fundament for den tradition, som de forsøger at skabe i foreningen. Derfor valgte vi at hæve beløbet til 10.000 kr.,” siger Mads N. Andersen, udviklingskonsulent i Dansk Svømmeunion.

 

Artiklen fortsætter nedenunder.

 

En skøn oplevelse for store og små

Den 28. maj mødte en stor flok børn og unge i alderen 7-21 år op i Hørsholm Svømmehal sammen med deres forældre for at gennemføre Aquatlon.

 

Det blev en skøn oplevelse for alle. Deltagerne svømmede og løb over målstregen en efter en − glade, trætte og ikke mindste superstolte af sig selv,” fortæller Kirsten Andersen, bestyrelsesmedlem i Hørsholm Svømmeforening.

 

Stævnet havde forskellige heats fordelt på aldersgrupper. Børn til og med 7 år kunne svømme 50 m og løbe 300 m. Børn fra 8-10 år kunne svømme 100 m og løbe 500 m. Og børn fra 11-12 år kunne svømme 150 m og løbe 1000 m. Derudover var der også et særskilt eliteheat for årgang 2004 og ældre på 400 m svømning og 1500 m løb.

 

Det viste sig, at svømmerne på vores børnehold var helt vilde med at kaste sig ud i elitedistancen – det var ellers ikke tanken,” siger Kirsten Andersen og fortsætter:

 

Da den sidste strækning blev lidt hård for de to yngste i eliteheatet, viste vores fantastiske unge mennesker endnu engang, hvad vi står for i klubben, da de uopfordret i samlet flok løb ud for at støtte drengene og løbe med dem mod mållinjen. Triatleterne fra NTK tilsluttede sig gruppen, og det var i sandhed et rørende syn at se, hvordan de unge mennesker havde hinandens ryg 100 %

 

Klik her, og få hele historien om, hvordan Hørsholm Svømmeforenings Aquatlon forløb.

 

Markedsføring både før og efter stævnet

Forud for arrangementet havde Hørsholm Svømmeforening og deres samarbejdspartner til stævnet, Nordsjællands Triatlonklub (NTK), et møde med kommunikationskonsulent Maja Lorentzen, der bidrog med råd og vejledning om markedsføringen af deres stævne.

 

Hørsholm Svømmeforening havde allerede gode ideer til pressekontakt og den fysiske markedsføring. Derfor vejledte jeg dem i, hvordan de kunne markedsføre deres Aquatlon-stævne på sociale medier og egen hjemmeside,” siger kommunikationskonsulent Maja Lorentzen og fortsætter:

 

Det er godt at se, at de har taget rådene til sig og virkelig gjort en flot indsats både før, under og efter stævnet.”

 

Artiklen fortsætter nedenunder.

 

Hørsholm Svømmeforening fortæller, at de forud for stævnet lavede flere opslag på Instagram og Facebook – både på deres egne og samarbejdspartnernes kanaler. De fik også optaget en video til de sociale medier, der viser, hvordan et Aquatlon forløber. Derudover har de selv skrevet en optaktsartikel til deres egen hjemmeside og er lykkedes med at få en artikel i lokalavisen i ugen op til.

 

Samtidig har de fået trykt brochurer og en roll-up, der kan genbruges, da den er uden dato. De har også lavet diplomer og medaljer, som blev uddelt til alle deltagere under stævnet.

 

Bagefter har Hørsholm Svømmeforening skrevet en artikel til deres egen hjemmeside om, hvordan stævnet forløb. Samtidig har de fulgt op med flere opslag på de sociale medier og prøver at få endnu en omtale i lokalbladet.

 

Aqua+ Tweens-puljen genåbner

Vil du også have økonomisk hjælp til aktiviteter, der kan motivere din klubs tweens til at fortsætte med vandaktiviteter? Så send en ansøgning Aqua+ Tweens-puljen, når den åbner igen til august.

 

Har du spørgsmål til Aqua+ Tweens-projektet, kan du kontakte udviklingskonsulent Mads N. Andersen.


 


Cookieindstillinger