0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Er din klub rustet til den nye sæson med kompetente trænere?

05-05-2022

Bag langsigtet talentudvikling og stærke svømmefællesskaber står uddannede trænere.

Af: Klaus Bach Christensen

De unge svømmere fortjener de bedste trænere, som klubben kan præsentere. Derfor er det vigtigt, at svømmeklubben får sendt sine unge trænere afsted på en uddannelse så tidligt i deres ansættelse som muligt. På den måde får medlemmerne og klubben mere ud af trænerne allerede fra første sæson, ligesom trænerne føler sig sikre og kompetente i deres rolle - og vigtigst af alt kan uddannelse altid følges op, så den til enhver tid svarer til de opgaver og det ansvar, som træneren varetager.

 

Børnetræneruddannelsen lærer trænerne, hvad der er kendetegnende for børnesvømmere, og hvordan de bedst tilrettelægger og afvikler træningen for dem, så svømmerne udvikler sig og bliver inspireret til mere. De lærer også, hvordan de planlægger en sæson, så de sikrer en god introduktion til konkurrencesvømning, og den rigtige progression for svømmerne.

 

 

 

Kursisterne klædes på til at varetage trænerrollen for klubben første hold i konkurrenceafdelingen. Uddannelsesdatoer i efteråret 2022 er den 20.-21. august samt den 3.-4. september 

 

Årgangstræneruddannelsen er den store værktøjskasse for årgangstrænere, som både giver træneren indsigt i den viden, som ligger bag svømmetrænerfaget, samt udvikler de kompetencer, trænerne skal bruge for at udvikle den enkelte svømmer og skabe en stærk talentudvikling i klubben. Med en færdiggjort uddannelse følger en svømmetrænerlicens.

 

Uddannelsesdatoer i efteråret 2022 er den 1.-2. oktober, 12.-13. november og 10.-11. december.

 

Foto: Henrik Majdal Kaarsholm og Lars Møller.

 

For at være sikker på at få plads på efterårets Børne- og/eller Årgangstræneruddannelsen, så tilmeld med fordel jeres trænere inden sommerferien. Kontakt vores uddannelsesteam på cbo@svoem.dk, hvis din klub har brug for at drøfte uddannelsesplaner for klubbens svømmetrænere.


 


Cookieindstillinger