0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny vision og mission for Dansk Svømmeunion

25-04-2022

Vil du læse den nye vision og mission inden generalforsamlingen, kan du finde dem begge her.


Generalforsamlingen nærmer sig med hastige skridt, og her vil et af de helt store emner være Dansk Svømmeunions nye strategi.

 

Hør, hvad formanden selv siger om den nye strategi og det mulige navneskifte i videoen her:

 

 

En levedygtig vision og mission

I det seneste år har bestyrelsen arbejdet med en strategiproces med det formål at sætte en ny retning for dansk svømning.

 

”Bestyrelsen har undervejs i processen haft mange, lange og især meget konstruktive diskussioner med gode og nuancerede argumenter. Jeg synes, vi sammen har formuleret en levedygtig vision og mission,” fortæller Pia M. Johansen.

 

Det har helt konkret resulteret i en ny vision og mission, som skal afspejles i Dansk Svømmeunions arbejde, og den retning som dansk svømning skal bevæge sig i.

 

”Vi har formuleret en mission, som indeholder nogle værdier, som vil være i fokus i de kommende år, og som skal sætte retningen for dansk svømning,” siger Pia M. Johansen.

 

Læs vision og mission her

Visionen og missionen bliver fremlagt til generalforsamlingen, men hvis du gerne vil læse dem på forhånd, kan du finde dem her:

 

Vision

Et Danmark med liv, glæde og fællesskab i og omkring vand. Et Danmark, hvor alle trygt svømmer og bevæger sig i vand − fordi det er vigtigt og fordi stranden, havnen og havet er Danmark!

 

Mission

Vi er til for at give danskerne optimale rammer for sunde og almendannende fællesskaber i og omkring vand, hvor kvalitet præstation, læring, tryghed og glæde er i fokus.

 

En spændende generalforsamling

Udover den nye strategi vil der være mange andre spændende emner på agendaen til årets generalforsamling – det tæller blandt andet et forslag om navneskifte, kampvalg til formandsposten og en række væsentlige vedtægtsændringer.

 

Tilmeldingen til forplejning og overnatning er lukket, men du kan stadig deltage i generalforsamlingen og de efterfølgende møder. Hvis du ønsker dette, skal du sende en mail til Charlotte Bistrup på cbi@svoem.dk


 


Cookieindstillinger