0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danmarksmesterskaberne i bassinlivredning starter i morgen

22-04-2022

Livredningskonkurrencerne kan overværes i DGI Huset Vejle.

Af: Klaus Bach Christensen

Dukker, redningstorpedoer og forhindringer fylder i morgen bassinet i DGI Huset Vejle, når livredningsudvalget i Dansk Svømmeunion afholder danmarksmesterskaberne i bassinlivredning i samarbejde med Vejle Svømmeklub.

 

Mads Hjort, der en del af svømmeunionens livredningsudvalg, glæder sig til mesterskabernes start, hvor rutinerede såvel som nye konkurrencelivreddere får mulighed for at måle sig mod jævnaldrende på tværs af sporten.

 

Vi ser utrolig meget frem til at afholde det første bassinlivrednings-DM i tre år. Vi har ventet siden 2019, og nu får vi så endelig en fed dag for de ti deltagende klubber. Der bliver en masse spændende ræs, uddeling af mesterskabstitler og god stemning i svømmehallen. Vi håber at få banket interessen for konkurrencelivredning i gang igen og endnu højere op i klubmiljøerne - både for de nye unge udøvere, de hurtige og erfarne, som er i spil til landshold og juniorlandshold, samt mastersgruppen. Alle skal gerne have det sjovt med livredningssporten", siger Mads Hjort.

 

Livredningsudvalget overtager Instagram og sender live fra DM - følg med!

 

Startlisterne for de enkelte discipliner tæller flere af landets absolut bedste konkurrencelivreddere. Der er med andre ord udsigt til spændende konkurrencer, når mesterskaberne begynder lørdag klokken 09.15. Forventet sluttidspunkt er klokken 18.00.

 

Relevante mesterskabslinks

 

Dansk Svømmeunion ønsker alle deltagere og frivillige et godt mesterskab.


 


Cookieindstillinger