0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Frivillige bag kæmpe succes: Danish Open streamet af tusindvis

20-04-2022

Personerne bag kameraerne var Mads Isberg, Jan Mindegaard og Philip Brønnicke.

Af: Klaus Bach Christensen

Lockdown, forsamlingsforbud og indskrænkning af sociale relationer.

 

Et faktum der medførte, at Dansk Svømmeunion for alvor fik fart på at videreudvikle og optimere sin videostreaming forrige år. Efter et halvt års tid med forskellige setups synes formlen nu endelig at være knækket, og påskedagenes ti stævneafsnit fra Danish Open har 42.121 visninger på YouTube i skrivende stund.

 

”Det er den fedeste funktion at være med til at styre. Vores mål er at give seerne den bedste oplevelse, og det har været vildt at opleve, hvor mange der har fulgt med. Videooptagelserne forlænger også de enkelte events og er til stor værdi for svømmere, som kan se deres præstationer igen og igen”, siger Mads Isberg.

 

Streamingteamet ved Danish Open.

Fra venstre: Philip Brønnicke, Mads Isberg og Jan Mindegaard.

 

Mads Isberg arbejder til daglig hos DR, hvor han er med til at producere TV Avisen. Sammen med Jan Mindegaard, der er Head of Marketing hos Watch Medier, har de med assistance fra VVS'er Philip Brønnicke streamet Danish Open til glæde for publikum fra mange verdenshjørner.

 

”Det er utrolig livgivende at være med til at gøre en forskel for svømmefans. På en global platform som YouTube er det nemt for alle at følge med, og det er skønt at se, hvordan danskere, indere, chilienere, portugisere og svenskere har fulgt deres idoler og de spændende konkurrencer”, siger Jan Mindegaard.

 

Ved Danish Open blev der eksperimenteret med liveinterviews på bassinkanten. Her blev finalevindere og profiler interviewet, hvilket skabte en god stemning i svømmehallen og ikke mindst online. Derudover har holdet bag videostreamingen også udviklet et undervandskamera, som gav en masse fede skud og helt afgjort højnede videoproduktionens kvalitet.

 

Streamingteamet har brug for dig

Det er ambitionen at fortsætte streamingniveauet, og der er ønsker om at streame endnu flere af dansk svømmesports events. For at det kan lykkes, har vores streamingteam, der også tæller en håndfuld andre, brug for flere hænder. Så ønsker du at bidrage, hører vi meget gerne fra dig.

 

Du behøver ikke at have kendskab til TV, det vigtigste er, at du har lysten til at få svømmerne og konkurrencerne til at shine mest muligt. Eksempelvis tæller streamingteamet lige nu en skolelærer og VVS’er, så alle kan være med, og du skal nok få alle de nødvendige kompetencer, før du sættes bag kameraerne.

 

Tøv ikke med at kontakte Karsten Elm (40263703/keh@svoem.dk) eller Klaus Christensen (28305012/kbc@svoem.dk) fra Dansk Svømmeunion, hvis du vil høre mere og være en del af vores streamingteam.

 

Samtlige liveproduktioner fra Danish Open kan findes her.


 


Cookieindstillinger