0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

TrygFonden Kystlivredning samles under TrygFonden

04-03-2022

TrygFonden Kystlivredning flytter fra Dansk Svømmeunion til TrygFonden.


Siden 1998 har TrygFonden Kystlivredning – i et samarbejde med Dansk Svømmeunion - været på plads på de danske strande for at forebygge drukneulykker og skabe vandglæde i trygge rammer. Det vil de også være fremover – blot i nye organisatoriske rammer.

 

Det er således aftalt, at sekretariatet for TrygFonden Kystlivredning flytter fra Dansk Svømmeunion til TrygFonden.

 

TrygFonden Kystlivredning har udviklet sig til en moden organisation med stærke og selvstændige kompetencer og er fortsat en central og strategisk vigtig indsats for TrygFonden. Derfor er det også et naturligt skridt, at TrygFonden samler denne organisation og kompetencerne i eget hus.

 

TrygFondens Kystlivreddere vil fortsat være at finde på de danske strande, og opgaven er den samme: Nemlig at forebygge drukneulykker og give alle i Danmark en større tryghed i deres omgang med vand. 

 

Dansk Svømmeunion vil fortsat arbejde med livredning som sport og som aktivitet i svømmeklubber, ved events og i forbindelse med kursusaktiviteter. Livredning er en naturlig og integreret del af vores virke.

 

TrygFonden og Dansk Svømmeunion samarbejder fortsat med Svømmelandsholdet som ambassadører om at skabe interesse om livredning og respekt for vand. Samarbejdet omfatter også den populære åbent vand event TrygFonden Christiansborg Rundt.  


 


Cookieindstillinger