0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Digital modernisering skal lette arbejdsprocesser

14-02-2022

2022 bliver året, hvor vi sætter fokus på digital udvikling.

Af: Mads N. Andersen

I Dansk Svømmeunion har vi i 2022 igangsat en modernisering af den digitale infrastruktur. Det har vi gjort for at optimere servicen og samarbejdet med klubber, frivillige og andre samarbejdspartnere. Herunder kan du læse mere om baggrunden for den digitale udvikling, og hvad vi pt. har på tegnebrættet.

 

Baggrunden for moderniseringen

I foråret 2021 foretog Dansk Svømmeunion en klubundersøgelse, hvor klubberne kom med input til forskellige udviklingsmuligheder for Dansk Svømmeunion. Herefter har vi igangsat flere forskellige indsatser med fokusområdet ”klubberne i centrum”. En af disse indsatser drejer sig om digital udvikling.

I undersøgelsen blev der nemlig peget på forskellige digitale udfordringer, der kan optimeres - blandt andet et ønske om en moderne og mere overskuelig hjemmeside.  Hjemmesiden Svoem.org har i sin nuværende form eksisteret i næsten 10 år. Den er en sammensætning af mange små delsystemer og databaser, som er bygget på, efterhånden som behovene er opstået. Der er ikke den store sammenhæng, og det bærer i høj grad præg af skiftende behov og en organisation, der er vokset meget og uden at have en plan for digitalisering.

Derfor er vi I første omgang nødsaget til at arbejde på de bagvedliggende systemer. Det udmønter sig i et nyt CRM-system, der skal håndtere al data, herunder kontaktoplysninger med mere.

 

CRM-system, kursusadministration og hjemmeside

Et nyt CRM-system åbner muligheden for at skabe en mere dynamisk og fremtidssikret digital brugerflade til både klubber og frivillige, f.eks. med håndtering af afregninger, overblik over klubbens official, trænerlicenser og meget mere. I samarbejde med Cenvation er vi i fuld gang med denne proces.

Vi ønsker også at inddrage jer. Så har du et ønske, en god idé, stor indsigt i digital infrastruktur eller alt derimellem, så hører vi gerne fra dig - skriv til mna@svoem.dk. Vi kommer også til at prikke nogle af jer på skulderen i håbet om at få jeres input.

De næste skridt er en forbedret kursusadministration, så kursister og klubber får et bedre og mere tilgængeligt produkt. Sidst men ikke mindst skal vi i gang med at udvikle en ny hjemmeside, der skal sætte klubberne og øvrige brugere i centrum.

 

Mål om at lette arbejdsprocesserne

Målet er at skabe en samlet digital platform, der kan lette arbejdsprocesser for frivillige, klubber og Dansk Svømmeunion. På den måde kan vi styrke vores samarbejde og skabe flere og bedre aktiviteter i Svømme Danmark.

Skulle I møde udfordringer eller nedbrud på funktioner, der normalt virker, så giv en melding til Mads N. Andersen på mna@svoem.dk, så vi kan finde en løsning.

Vi håber på forståelse, skulle der opstå udfordringer undervejs i processen.


 


Cookieindstillinger