0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

To bestyrelsesmedlemmer takker af

07-02-2022

Ved den kommende generalforsamling har to bestyrelsesmedlemmer valgt at udtræde af bestyrelsen i Dansk Svømmeunion.

Af: Maja K. Lorentzen

Danielle Keller og Stine Simone Sørensen har på et bestyrelsesmøde den 26. januar meddelt den øvrige bestyrelse, at de ikke ønsker at genopstille ved generalforsamlingen den 30. april 2022.

 

Danielle Keller: Stærkt engagement i åbent vand-svømning

Danielle Keller blev valgt ind i SVØMs bestyrelse ved generalforsamlingen i 2007. Hun har gennem alle årene været politisk involveret i arbejdet med åbent vand-svømning − både i regi af Dansk Svømmeunion samt i det europæiske svømmeforbund LEN, hvor hun indgår i åbent vand-komitéen.

Danielle har været særligt dedikeret til at arbejde med udvikling af åbent vand-svømning i Dansk Svømmeunion. Her kan særligt nævnes Danielles arbejde med åbent vand-strategien 2016-2020, som blandt andet medførte en aktivitetsgodkendelse af åbent vand-svømning i Dansk Svømmeunion i 2018.

Derudover har Danielle været kerneperson i afviklingen af LEN CUP fra 2015-2019 i forbindelse med TrygFonden Christiansborg Rundt og har adskillige gange selv været på vandet som dommer. Hun har desuden været ankerperson i en åbent vand arbejdsgruppe, som har været med til at professionalisere DM i åbent vand-svømning ved blandt andet at få uddannet en håndfuld FINA åbent vand-officials og dele ud af sin store viden om åbent vand-svømning til interne officialkurser.

 

Stine Simone Sørensen: Bankende hjerte for breddesvømning

Stine Simone Sørensen blev valgt ind i bestyrelsen ved generalforsamlingen i 2015. Stines interesser har især været inden for breddeområdet − både i forhold til børn og voksne. Stines fokus har ikke alene været rettet mod svømmesporten, men også mod dansk idræt generelt. Hun har været dybt involveret i det politiske arbejde i DIF, og i den forbindelse har hun blandt andet været valgt som suppleant til DIF’s bestyrelse flere gange.

Stine blev i en ung alder formand for Svømmeklubben Nord i Nørresundby og bestred gennem en årrække samtidig posten som leder af Dansk Svømmeunion Region Nordjylland, inden hun kom i Dansk Svømmeunions bestyrelse. I det nordjyske har hun blandt andet været en af foregangsmændene for åbent vand-projektet ”Spring i baljen” i og omkring Limfjorden.

Stines hjerte banker for svømmesporten generelt og breddesvømningen specifikt. Derfor har hun de seneste år været bestyrelsens tilknytning til Medlems- og Udviklingsafdelingen. Hun har ligeledes været bestyrelsens talerør ind i ”Bevæg dig for livet”-projektet.

 

Dansk Svømmeunion siger tak for indsatsen

Dansk Svømmeunion vil gerne takke Danielle og Stine for deres altid store engagement samt de mange timer, de har lagt i SvømmeDanmark. Vi håber og tror på, at vi stadig vil ses ved bassinkanten.


 


Cookieindstillinger