0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ekstraordinært dialogmøde for Dansk Vandpolo

01-02-2022

Valg af disciplinleder 

Af: Dansk Svømmeunion

Den 25.1. afholdte vi et velbesøgt online møde i Dansk Vandpolo. Formålet var at finde en ny disciplinleder af Dansk Vandpolo. Vi havde et godt møde med mange gode input og konstruktive samtaler om fremtiden for Dansk Vandpolo. 

 

På mødet blev Jan Eli Gravad fra flere sider opfordret til at stille op til posten som disciplinleder. Den opfordring har Jan nu taget til sig og vil gerne stille sig til rådighed. Vi afholder derfor et ekstraordinært dialogmøde for Dansk Vandpolo med det ene formål at vælge ny disciplinleder. 

 

Aktuelt er der indkommet en kandidat, Jan Eli Gravad. Det skal helt formelt understreges at eventuelle andre kandidater kan stille op frem til og på selve mødet. Det skal ligeledes formelt nævnes, at et eventuelt valg på dette dialogmøde vil gælde frem til det næstkommende ordinære dialogmøde, som aktuelt finder sted den 30. april, i forlængelse af generalforsamlingen i Dansk Svømmeunion.   

 

Ekstraordinært områdemøde Dansk Vandpolo den 3 februar kl. 18:00 på Teams (online møde)  Tilmelding og mødelink findes her

 

Dagsorden

 

1. Mødeformalia, valg af dirigent og referent 

 

2. Valg af disciplinleder for Dansk Vandpolo 

 

- Kandidat Jan Eli Gravad

 

3. Eventuelt 


 


Cookieindstillinger