0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ingen VM-kravtider – men landsholdssvømmere vender ikke tomhændet hjem

31-01-2022

En dansker præsterede flest FINA-point.

Af: Klaus Bach Christensen

I weekenden testede tre landsholdssvømmere formen på Island, hvor det også var muligt at kvalificere sig til verdensmesterskaberne på langbane til maj. Det lykkedes desværre ingen af svømmerne at præstere tider hurtigere end VM-kravene i løbet af Reykjavík International Games – dog endte en dansker med at præstere den højeste FINA-score for et enkelt løb.

 

Tobias B. Bjerg fra Thisted Svømmeklub vandt den fælles pointkonkurrence med sit løb i 50m bryst, som resulterede i 836 FINA-point (27.54). Landsholdskollega Rasmus Nickelsen fra Helsingør Svømmeklub blev nummer to med en FINA-score på 816 i 50m butterfly (23.83). 

 

Foto af de danske deltagere ved Reykjavík International Games 2022.

Fra venstre: Mads Bjørn Hansen, Rasmus Nickelsen, Emilie Beckmann, Tobias B. Bjerg, Karoline Sørensen og Stefan Hansen.

 

Emilie Beckmann fra Tune I.F./GTI/NTC sluttede nummer fire, mens Karoline Sørensen fra Thisted Svømmeklub endte med at score femte flest FINA-point. Islandske Snæfridur Sol, som til daglig er en del af træningsmiljøet i Aalborg Svømmeklub, endte nummer tre med en pointtotal på 803 i 200m fri (2.01.55).

 

”Det var årets første langbanetest, og svømmerne viser alle gode takter i dele af deres løb. Jeg havde håbet på at overvære nogle VM-kvalifikationer, men alt i alt var det en god formtestning, som tegner et fint billede af, hvor vi står, og hvad vi skal arbejde på for at stå skarpest muligt senere på sæsonen, hvor det virkelig gælder”, siger landstræner Stefan Hansen.


 


Cookieindstillinger