0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Årgangssamling 2022

07-01-2022

Årgangssvømmere, trænere og ledere fra hele landet samles denne weekend i Herning for at skabe udvikling, gode oplevelser og samarbejde på tværs af svømmeklubber.

Af: Lars Bo Larsen

I denne weekend, den 7.-9. januar, afholdes Årgangssamling 2022 for kvalificerede årgangssvømmere fra Region Nordsjælland, Region Sydsjælland, Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland.

 

Årgangssamlingen er en samling for svømmere og deres trænere med fokus på socialt sammenhold, talentudvikling, årgangstræning og samarbejde på tværs af svømmeklubber. Samlingen finder sted på Danhostel Herning, og træningen foregår i Herning Svømmehal.

 

Af hensyn til corona har Danhostel Herning beredvilligt stillet hele vandrerhjemmet og lokaler i Sportscenter Herning til rådighed, så svømmerne kan holdes i deres egen boble. Ligeledes har man hele 50 meterbassinet i Herning Svømmehal til rådighed under samlingen.

 

I alt deltager 85 svømmere og 27 trænere. Programmet på samlingen består blandt andet af sociale aktiviteter, teambuilding samt land- og vandtræning.


På samlingen får deltagerne desuden besøg af de to OL-svømmere Tobias Bjerg og Karoline Sørensen fra Thisted Svømmeklub, som begge vil give svømmerne gode råd og fortælle om deres svømmekarriere.

 

OL-svømmerne Karoline Sørensen og Tobias B. Bjerg fra Thisted Svømmeklub.

Foto: Patrick Kraemer / privatfoto.

 

Der er altså lagt op til en rigtig god weekend med både læring og sjov.

 

Samlingen er blevet til i et samarbejde mellem aktivitetsudvalgene i Region Sydsjælland, Region Nordsjælland, Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland og en gruppe af årgangstrænere. Samlingen er støttet økonomisk af de fem nævnte regioner samt Dansk Svømmeunion.

 

Svømmerne har kvalificeret sig til Årgangssamlingen via Regionsmesterskaberne på kortbane i de fem regioner.

 

Følg desuden Årgangssamlingen på Facebooksiden SvømmeSport og Instagram, hvor der løbende vil blive lagt billeder og opdateringer fra samlingen op.

 

De fem regionsudvalg – Region Nordsjælland, Region Sydsjælland, Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland – i Dansk Svømmeunion ønsker alle svømmere og trænere en rigtig god Årgangssamling!


 






Cookieindstillinger