0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

24
Januar
2022
Andet
Dialogmøde
Brøndby
25
Januar
2022
Andet
Ekstraordinær disciplinmøde Vandpolo
Online

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Næste arrangement

27
Januar
2022
Officials
Modul 1 Digitalt OMD122-3843
Teams
29
Januar
2022
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM222-3862
Kløvermarksskolen, Haderslev
29
Januar
2022
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3833
Hedegårdsskolen (Lokale E1), Brønderslev

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Glædelig jul til SvømmeDanmark

21-12-2021

Kære alle medlemmer, frivillige og ledere. Rigtig glædelig jul til jer alle!


Det har været en stor fornøjelse for os i Brøndby at se, hvordan aktiviteterne har buldret afsted her i efteråret. Cirka 330 trænere har været på kursus, cirka 440 stævner har været afholdt, otte svømmere var til EM i Kazan, hvor der blev sat 18 personlige rekorder og vundet en EM-medalje.

 

Trivselsgruppen for konkurrencesvømning har afsluttet sit arbejde omkring træningsmiljø for konkurrencesvømmere og spillet bolden over til bestyrelsen med gode forslag til, hvordan vi kan skabe endnu bedre rammer omkring atleterne.

 

Kunstsvømmerne giver den lige nu max gas, hvilket er til stor inspiration for de unge kunstsvømmere, som elsker at koble æstetikken med den fysiske udfoldelse i vandet. Udspring har lige haft et hold af sted til Nordiske Mesterskaber med rigtigt gode resultater. I vandpolo-miljøerne bobler det med nyt engagement og samarbejde. Trygfonden Kystlivredning ruster sig til en ny sæson ved at tage aspiranter ind til livredderuddannelsen i foråret.

 

Det er skønt at se, at foreningslivet kan genvinde sine kræfter så relativt hurtigt efter en lang nedlukning. Dette skyldes udelukkende de mange mennesker, der lægger kræfter i klubber og foreninger, og som sørger for at afvikle stævner, events og sociale begivenheder. Det er disse mennesker, vi kan takke for, at vi kan skabe gode rammer for børne-ungelivet og vandidrætten i hele landet. Vi trænger til at være sammen om nye oplevelser og resultater.

 

I Dansk Svømmeunion har vi lagt os i selen for, at 2022 skal blive et endnu bedre år at være svømmer, vandpolospiller, livredder, udspringer eller åbent vand-svømmer i. Vi vil gøre det lettere at blive og være frivillig – og derfor sætter vi lige nu strøm til et digitalt modul 1, så man kan tage første skridt ind i frivilligarbejdet i en svømmeklub hjemme fra sofaen – før man skal i gang med sit første stævne. Vi bakser med digitalisering af klubkontakten, nye uddannelser, en udvidelse af Christiansborg rundt (der vil også blive aktiviteter om fredagen) og nye tilbud til eliten.

 

I slutningen af året indgik vi en ny aftale med Craft og SwimKing, der skal klæde svømmelandsholdet på og som også giver muligheder for disciplinerne. Det vil I alt sammen komme til at høre mere om i det nye år.

 

I begyndelsen af året, vil bestyrelsen rulle en ny vision og mission ud for Dansk Svømmeunion. Der er meget at se frem til.

Først og fremmest vil vi bare sige tak for et godt 2021 og ønske jer alle en glædelig jul!

 

Mvh

 

Merete Riisager

Direktør, Dansk Svømmeunion