0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Jobmulighed: Kommunikationshaj søges til Dansk Svømmeunion

15-11-2021

Læs mere om jobbet og ansøgningsfrist her.

Af: Dansk Svømmeunion

  • Kan du bygge et website, så frivillige føler sig velkomne i det digitale univers?
  • Kan du sprede glæde og begejstring ved vandsporten til foreninger, samarbejdspartnere og udøvere?
  • Kan du bruge dine kommunikative værktøjer til at skabe nye og spændende fortællinger om vandsport?

 

Så er du måske vores nye kommunikationskonsulent.

 

Dansk Svømmeunion er med cirka 180.000 medlemmer og 300 klubber et af de største idrætsforbund i Danmark. Vores aktiviteter spænder lige fra deltagelse ved OL til afholdelse af TrygFonden Christiansborg Rundt i kanalerne i hjertet af København. Vi underviser svømmetrænere, vi vejleder om badesikkerhed, vi bistår klubberne med at starte mini-vandpolo - og vi hepper på vores frygtløse udspringere, når de springer fra højderne. Vi arbejder politisk for at skabe gode fysiske rammer omkring vandsport - og sammen med TrygFonden Kystlivredning passer vi på strande og havnebade hver eneste sommer. Vores arbejde er mangfoldigt, og derfor leder vi efter en kommunikationsmedarbejder, der har lyst til at formidle de mange forskellige facetter af vandsporten til vores medlemmer, partnere og andre interesserede.

 

De primære opgaver for den nye kommunikationskonsulent vil være at kommunikere om breddeområdet, hvilket vil sige de mange aktiviteter, der ikke er konkurrenceidræt. Det handler om at finde de gode historier, som understøtter vores arbejde, giver medvind til de frivillige og giver den information til klubberne, de har brug for, for at kunne skabe endnu bedre rammer om idrætten. De gode historier skal finde vej til pressen, de skal skrives i vores nyhedsbrev, og de skal boble ude på de sociale medier.

 

At udbygge og udvikle et nyt website for Dansk Svømmeunion vil også være en kerneopgave. Det nye website skal være enkelt og skal - på en overskuelig og veldesignet måde – kunne byde inden for i vores vandsportsunivers. Vores nye kommunikationskonsulent har derfor erfaring med at bygge og strukturere websites, og er klar til at sætte sig i spidsen for at skabe en ny visuel og kommunikativ ramme, der skal være vores vindue til verden.

 

Endelig skal vores nye kommunikationskonsulent kunne tænke kreativt og kommercielt. Vi skal spille sammen med sponsorer og samarbejdspartnere på en måde, der er til gavn for begge parter - og som kan bidrage til at understøtte vores arbejde økonomisk. Vi leder efter en udadvendt person, der ikke er bange for at skulle ’løbe nogle døre ned’ for at skabe nye kommercielle samarbejder.

 

Foto: Michael Vienø og Lars Møller.

 

Kompetenceprofil

Vi forestiller os, at du har 1-5 års erfaring - eller er nyuddannet inden for kommunikation, journalistik, marketing, medieproduktion eller lignende, men vi har ingen specifikke krav til din uddannelsesbaggrund. Vi lægger vægt på:

  • Stærk skriftlig kommunikationskompetence og fejlfrit dansk.
  • Erfaring med og flair for at kommunikere på sociale medier.
  • Erfaring med at bygge website og visuel identitet.
  • Udadvendt og positiv.
  • Engageret og initiativtagende.

 

Hvis du har supplerende kommunikative kompetencer - så som fotografering, billedbehandling, video, lyd, grafik eller lignende - vil det absolut være et plus.

 

Det vil være en fordel, hvis du har rødder i foreningslivet - men det er ikke en forudsætning, at du kender til svømmeverdenen på forhånd.

 

Du vil i hverdagen blive en del af Medlems- og Udviklingsafdelingen, der ledes af udviklingschef Morten Hinnerup. Dine nærmeste kolleger arbejder med at rådgive klubber, planlægge events og skabe koncepter, der fremmer bevægelse og vandsport overalt i Danmark.

 

Vi opfordrer alle kompetente kandidater til at søge, uanset køn eller baggrund.

 

Arbejdssted

Idrættens Hus i Brøndby. Du skal dog påregne nogen rejseaktivitet (10-20 dage om året) – primært i Danmark.

 

Tiltrædelse

Den 1. januar 2022 – eller snarest derefter.

 

Ansøgningsfrist

Den 15. december 2021. Vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 51. Ansøgning og CV bedes sendt til administrationssekretær Charlotte Bistrup på cbi@svoem.dk.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du henvende dig til udviklingschef Morten Hinnerup på mail: moh@svoem.dk eller mobil: 2916 0903.

 

Du kan læse mere om Dansk Svømmeunionen på website, Facebook, LinkedIn og Instagram.


 


Cookieindstillinger