0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Spændende uge med fysisk træner Nicolaj Poulsen

12-11-2021

Læs om min spændende uge i praktik, hvor jeg har fulgt Nicolaj Poulsen og set, hvordan hverdagen fungerer på træningscentret i Bellahøj.

Af: Oscar Høck Just

Jeg har været i praktik i svømmeunionen, og det har været en meget spændende og lærerig uge.

 

Hvor har jeg været og hvem har jeg mødt?

På mit korte praktikbesøg har jeg været rundt en masse steder. Jeg har blandt andet besøgt Svømmeunionens kontor, Idrættens Hus og Bellahøj Svømmestadion. I min praktik uge, er jeg blevet mødt af en masse søde mennesker, hvilket har betydet at jeg følt mig meget velkommen.

 

Jeg har også mødt en masse nye mennesker, bland andet nogle af landets bedste svømmere, og nogle virkelige dygtige trænere.

 

I min praktik uge var jeg mest sammen med Nicolaj Poulsen, som er fysisk træner for landsholdet og derfor står han for dryland og styrketræning for alle svømmere på NTC (Det Nationale Træningscenter).

 

Styrketræning

Det har været virkeligt spændende at se svømmerne træne, og få lov til at lave styrketræning sammen med dem. Jeg har lært, hvad for nogle øvelser man kan lave for at styrke musklerne og derved forbedre ens egen svømning. Jeg har også lært om tankerne bag et styrketræningsprogram, og hvordan øvelserne kan være nyttige indenfor svømning. Jeg hjalp også med selv at forberede et lille dryland program til svømmerne inden de skulle i vandet og svømme.

 

Pakning og møder

Jeg var også ude at se TrygFonden Kystlivrednings og Dansk Svømmeunions lager. Det var fedt at se alle kystlivreddernes redskaber og køretøjer. Jeg hjalp også med at pakke tøj og udstyr, til nogle af de nye landsholdsvømmere.

 

Alt i alt har det været en spændende, sjov og lærerig uge. Jeg har helt klart lært en masse, som jeg selv kan bruge i min fritid, og jeg har fået et bedre indblik i, hvordan et professionelt arbejdsmiljø er. Tak for at jeg måtte komme i praktik hos jer.


 


Cookieindstillinger