0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Elisabeth, Clara og Julie svømmer sig alle videre til dagens EM-semifinaler

04-11-2021

Overblik over formiddagens løb ved EM i svømning.

Af: Klaus Bach Christensen

Torsdag formiddag var der på ny stærke danske præstationer i bassinet til EM i svømning. Julie Kepp Jensen fra A6/NTC svømmede sit indledende løb i 50 meter rygsvømning og satte hånden i væggen i 26.36. Med præstationen avancerer hun til semifinalerne i fjerdehurtigste tid.

 

EM-debutant Elisabeth Sabroe Ebbesen fra Gentofte Svømmeklub red torsdag formiddag videre på sin gode EM-start, da hun i kvindernes 100 meter fri crawlede sig ind i tiden 54.07. Det er personlig rekord med 0.69 sekund og hurtig nok til at sende den 19-årige svømmer videre til semifinalerne i 12. hurtigste tid.

 

I 200 meter brystsvømning var Danmark repræsenteret ved Clara Rybak-Andersen fra Gentofte Svømmeklub, og ligesom sine to landsholdskollegaer avancerede hun også til EM-semifinalerne. Det skete med tiden 2.23.36, som var den 11. hurtigste tid i formiddagens indledende løb.

 

Se alle EM-resultater her.

 

Senere i dag (16.30 dansk tid) svømmes finaleafsnittet. Her er Danmark udover de ovennævnte svømmere repræsenteret med Helena Rosendahl Bach fra Aalborg Svømmeklub i kvindernes finale på 200 meter butterfly. Europamesterskaberne kan streames live på LEN TV, og vil du med bag kulissen, så følg med på Instagram eller Facebook.


 


Cookieindstillinger