0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

7
December
2021
7
December
2021
Officials
Modul 1 Digitalt OMD121-3828
Teams

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Næste arrangement

7
December
2021
Officials
Modul 1 Digitalt OMD121-3828
Teams
16
December
2021
Officials
Modul 1 Digitalt OMD121-3829
Teams
5
Januar
2022
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM122-3834
Herfølge Svømmehal

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


EM-femteplads til Julie Kepp Jensen og Helena Rosendahl Bachs finaleavancement

03-11-2021

Stærke danske præstationer onsdag aften ved EM i svømning.

Af: Klaus Bach Christensen

I går aftes kvalificerede Julie Kepp Jensen fra A6/NTC sig til kvindernes EM-finale i 50 meter fri. Tirsdag aften skulle finalen så svømmes, og her forbedrede Julie sin kvalifikationstid på 24.08 med 0,05 sekund til 24.03. Tiden er personlig rekord og resulterede i en 5. plads.

 

”Jeg vil altid gerne svømme endnu hurtigere, men overordnet er det svært at være andet end tilfreds, når man svømmer personlig rekord. Jeg er glad for, at det lykkes mig at følge den plan, som jeg havde lagt med min træner. Nu ser jeg frem til mine næste løb, og jeg glæder mig allerede til min 50 meter rygsvømning i morgen,” siger Julie Kepp Jensen.  

 

Personlig rekord svømmede Helena Rosendahl Bach fra Aalborg Svømmeklub sig næsten også til i EM-semifinalerne på 200 meter butterfly. Helena tilbagelagde sine otte baner i tiden 2.06.12, og dermed avancerede hun til EM-finalen i næsthurtigste tid, som svømmes torsdag aften. Tiden er en tangering af hendes personlige rekord på distancen.

 

”Jeg glæder mig sindssygt meget til at svømme finalen. Det er så fedt at repræsentere Danmark på den internationale scene, så nu skal jeg bare slappe af og lade op til finalen i morgen, hvor jeg kommer til at gøre mit bedste. Jeg kommer til at justere nogle enkelte deltaljer, og så må vi se, hvor det ender,” siger Helena Rosendahl Bach.

 

I herrernes semifinaler på 50 meter fri var Danmark repræsenteret med Frederik Riedel Lentz fra Gladsaxe Svømmeklub. Han havde svømmet personlig rekord i morges og slog i sin semifinale ind i 21.71 – blot 0,03 sekund fra hans kvalifikationstid. Frederik bliver samlet nummer 15 i hans første individuelle EM-løb.

 

”Det var en stor oplevelse at stå derinde med spotligt på efter først at have siddet alene i last call room og så træde ind på den scene. Det gav lige et ekstra kick. Desværre forløb mit løb ikke helt, som jeg havde ønsket, men jeg håber, der kommer flere semifinale- og finaleløb i fremtiden. I dag har helt sikkert givet smag efter mere,” siger Frederik Riedel Lentz.

 

Se alle EM-resultater her.

 

Europamesterskaberne i svømning fortsætter i morgen klokken 08.00 (dansk tid). Her stiller Elisabeth Sabroe Ebbesen fra Gentofte Svømmeklub op i 100 meter fri, mens hendes klubkammerat Clara Rybak-Andersen stiller til start i 200 meter brystsvømning. Julie Kepp Jensen fra A6/NTC skal svømme 50 meter rygsvømning.

 

Det hele kan streames live på LEN TV, og vil du med bag kulissen, så følg med på Instagram eller Facebook.