0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danmarksmesterskaberne i kunstsvømning afholdes nu på lørdag

04-10-2021

Landets dygtigste kunstsvømmere mødes efter en lang coronapause i Odense Universitets Svømmehal for at konkurrere mod hinanden.

Af: Cecilie Hoejmark

Danmarksmesterskaberne er rykket fra maj til oktober grundet covid-19 og vil bære præg af dette i andelen af klubber, som deltager. Men ikke desto mindre så vil stævnet blive afholdt lørdag den 9. oktober i Universitets Svømmehallen i Odense. Konkurrencerne starter klokken 11:30 og forsætter frem til aften. Det er helt gratis at kigge fordi, så alle er naturligvis velkomne.

 

I år har Danmarksmestre Mia Heide og Karoline Christensen fra Gladsaxe Svømmeklub til opgave at forsvare deres medajler i fri og teknisk duet, når de tidligere Danmarksmestre Marie Frandsen og Maiken Svanholm fra Hobro Svømmeklub og Sara Nissen og Julie Pedersen fra Lyseng Svømmeklub også har planer om at stille op i denne del af konkurrencen. Herudover deltager to årgangsduetter fra Gladsaxe Svømmeklub også, nemlig Emma Bussenius og Arina Herasimchyk som tog bronze og Selma Schroll og Monica Arentoft som tog guld ved sidste DJM.

 

Gratis indgang - kom og overvær danmarksmesterskaberne i Odense.

Foto: Kunstsvømning, Dansk Svømmeunion.

 

Det samme gør sig gældende i solo konkurrencen, hvor Karoline Christensen fra Gladsaxe Svømmeklub skal forsvare sin titel, og her bliver det særlig spændende, da de to tidlige mesterskabsmedaljetagere Frandsen og Svanholm fra Hobro Svømmeklub stiller i samme kategori. Gladsaxe stiller skarpt i solo konkurrencen, hvor de også sender Mathea Sending, som netop har debuteret ved det store internationale Comen Cup i Kroatien.

 

For første gang i mange år, har vi også Master på programmet:

 

"I Kunstsvømning Danmark er vi stolte over endnu engang at kunne udvise variation gennem konkurrencen. I år stiller Sidsel Homann og Mette Trier fra Lyseng Svømmeklub skarpt i Master med programmer både i fri og teknisk duet, og hertil stiller Homann også i fri og teknisk solo. Tidligere har vi også haft mixed duet på programmet, og er enormt stolte af det. Derudover vil Seniorholdet også afsløre deres koreografi for alle, og derved gøre klar til deres første internationale stævne senere i oktober. Det bliver spændende endelig at se det færdige produkt, som holdet har arbejdet på siden januar."

 

Vi glæder os til et supergodt danmarksmesterskab for seniorer i kunstsvømning! Vi ses!


 


Cookieindstillinger