0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunion uddeler midler via DIFs Trivselspulje

22-09-2021

Dansk Svømmeunion har søgt og fået tildelt midler fra DIFs Trivselspulje med afsæt i et projekt, der skal udbrede livredning til skoleelever over hele landet.

Af: Simon Bro Andersen

Dansk Svømmeunion arbejder, i et tæt partnerskab med TrygFonden, på at opbygge og udbrede en livredningskultur til børn, unge og voksne over hele landet. Det gør vi via en bred pallette af initiativer på tværs af bl.a. skole, klub og offentlige badegæster i både svømmehal og på strand.

 

Med de gode nyheder om tildelingen af midler fra DIFs Trivselspulje har Dansk Svømmeunion mulighed for at give et økonomisk tilskud til klubber med et lille livreddertårn i deres lokale svømmehal, mod at klubben afvikler et skoleundervisningsforløb med fokus på livredning.

 

Klubber kontaktes individuelt

Vi har derfor kontaktet de klubber, der i dag har et tårn i deres lokalområde, og gjort dem opmærksom på muligheden for at lege og lære livredning med børn og unge i samarbejde med deres lokale skolemiljøer.


På den måde kan de øge børn og unges livredningsevner samtidig med at deres egne underviseres- og skolelæreres livredningskompetencer udvides. Livredning er nemlig ikke kun for professionelle i uniform. Det er også en sjov aktivitet og en vigtig færdighed for alle os, der bor i et land omgivet af vand.

 

Muligheden for at svømmehaller kan erhverve sig et TrygFonden livreddertårn fortsætter ufortrødent og med i alt 45 tårne planlagt, er der stadig mulighed for, at også I kan få et tårn til netop jeres svømmehal.


Der åbnes for den næste ansøgningsrunde sidst på året, så følg gerne med på www.respektforvand.dk og få jeres lokale svømmehal til at sende en ansøgning.

I kan læse meget mere om den mindre udgave af TrygFondens livreddertårn her.


Her kan I også finde livredningsmateriale, info om livredderklubber, svømmeklubber der arbejder med livredning og meget meget mere.

 

Hvis er interesserede i at høre mere om projektet eller har øvrige spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Public Affairs konsulent Simon Bro på SBA@svoem.dk


 


Cookieindstillinger