0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sig hej til vores to praktikanter

03-09-2021

Mathilde og Lasse er de næste otte uger i praktikforløb hos Dansk Svømmeunion.

Af: Klaus Bach Christensen

Dansk Svømmeunions Sportsafdeling har i denne uge budt to praktikanter velkommen. Begge praktikanter skal de næste otte uger være en del af Sportsafdelingen, hvor de skal beskæftige sig med hvert deres fagområde. Praktikforløbet sker i forbindelse med praktikanternes kandidatuddannelse i idræt og sundhed på Syddansk Universitet (SDU) i Odense, hvor de specialiserer sig i elite- og konkurrenceidræt. Nedenfor præsenterer de to praktikanter sig, og vi håber, at I vil tage godt imod dem.

 

Varmt velkommen til Lasse Jager Pedersen og Mathilde Riis Sørensen.

Foto: Dansk Svømmeunion

 

Mathilde Riis Sørensen, 33 år

Jeg studerer på kandidatuddannelsen i idræt på SDU med specialisering i konkurrence og elitesport. I mine otte ugers praktik vil jeg have fokus på trivsel og talentudvikling i dansk svømning. Jeg har en baggrund som konkurrencesvømmer i Esbjerg Svømmeklub.

 

Lasse Jager Pedersen, 26 år

Jeg læser en kandidatgrad i Idræt og Sundhed på SDU, med en specialisering i elite- og konkurrenceidræt. Jeg har desuden en bachelor i Idræt og Sundhed fra SDU. I forbindelse med specialiseringen har jeg et praktikforløb i Dansk Svømmeunion, hvor jeg skal arbejde med videoanalyse. I første omgang analyseres 100 meter frisvømning fra de store mesterskaber siden OL i 2016, hvor jeg håber at kunne finde nogle forskelle og/eller tendenser mellem de danske og internationale svømmere.

 

Dansk Svømmeunion glæder sig over, at Mathilde og Lasse har ønsket at komme i praktik hos unionen.


 


Cookieindstillinger