0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Få jeres instruktører klar til sæsonstart

09-08-2021

Veluddannede undervisere er grundlæggende for svømmeskolens kvalitet og børnenes motivation til at lære at svømme.

Af: Christina Borring

Nye instruktører bør som minimum gennemgå ”Svømningens grunduddannelse”, så I kan tilbyde 1. klasses undervisning fra første dag. Hvis nogle af klubbens instruktører ikke fik taget uddannelsen sidste år, så anbefaler vi, at de også uddannes allerede fra efteråret 2021. Uddannelsen vil for mange også være relevant i forhold til senere beskæftigelse.

 

En vigtig grunduddannelse

Svømningens Grunduddannelse har fokus på at klæde svømmeinstruktørerne på til at træde ind i underviserrollen på bassinkanten med den viden og pædagogik, det kræver for at skabe et trygt læringsmiljø for børnene. Indholdet på uddannelsen tager udgangspunkt i den basale viden om stilarter, om at planlægge undervisningsforløb, grundfærdigheder i vandet samt pædagogik og planlægning af motiverende svømmetræning.

 

At blive svømmeinstruktør er en fantastisk mulighed for unge mennesker i forhold til kommunikation, relationskompetence, planlægning og grundlæggende ledelse. Det giver selvværd og udsyn, når man oplever, at man kan lære børn noget så grundlæggende og værdifuldt som at lære at svømme. Derfor er det også en god idé at have et sæt færdigheder på plads, før man begynder at undervise.

 

Så hvis I skal have nye instruktører i klubben eller styrke de erfarne undervisere på bassinkanten, er dette et rigtig godt sted af starte.

Ønsker du mere information? Kontakt: Christina Borring cbo@svoem.dk

 

Tilmeld jeres instruktører her: https://www.svoem.org/Kurser/Kursus-tilmeld/?id=3431

 

Der kører In-house uddannelser i Hobro, Silkeborg, Thisted, Nørresundby og Gentofte

For mere information omkring In-houseuddannelser og ledige pladser kontakt venligst klubkonsulent Lars Bo Larsen lbl@svoem.dk


 


Cookieindstillinger