0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Lars Green Bach bliver ny generalsekretær i Dansk Skytte Union

04-08-2021

Lars Green Bach stopper som sportschef ved udgangen af august måned.

Af: Dansk Svømmeunion

Lars Green Bach, der siden 1. februar 2015 har været sportschef i Dansk Svømmeunion, får fra den 1. september 2021 nye faglige og ledelsesmæssige udfordringer i rollen som generalsekretær i Dansk Skytte Union. 

 

- Jeg har været meget glad for at arbejde med events, talentudviklingen og eliteidrætten i Dansk Svømmeunion sammen med kompetente kollegaer, men tiden er nu kommet for mig i forhold til at få nye faglige udfordringer. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Dansk Skytte Union og at koordinere indsatserne for både elite- og breddeidrætten, siger Lars Green Bach og fortsætter: 

 

- Årene i Dansk Svømmeunion har været spændende, og det har været et stort privilegie at samarbejde med en lang række engagerede svømmere, trænere, dommere og frivillige ledere om udviklingen af dansk svømmesport. I den periode, hvor jeg har været leder af Sportsafdelingen, har vi lagt kursen om, sådan at de autoritære træningsmetoder, der herskede i perioden 2001-2014, har måttet vige for et træningsmiljø, hvor atleterne præger deres egne karrierer i langt højere grad, end det skete førhen, og hvor der er fokus på hele atleten. Det har været en vigtig og nødvendig udvikling.

 

Lars Green Bach har en baggrund som teamleder hos Team Danmark, hvor han arbejdede fra 2008 til 2015. Lars har haft fokus på professionalisering af sporten og på at skabe gode samarbejdsrelationer på tværs af funktioner og organisationer. Direktør i Dansk Svømmeunion Merete Riisager siger:

- Jeg har været meget glad for samarbejdet med Lars Green Bach. Lars arbejder fokuseret med de målsætninger, der ligger på hans bord, og han har en professionel og positiv tilgang til tingene. Det har jeg stor respekt for, og jeg ønsker ham alt godt med hans nye udfordringer.

 

Dansk Svømmeunion har igangsat processen med at finde Dansk Svømmeunions nye sportschef. Yderligere information herom vil følge den kommende tid.

 

Spørgsmål bedes rettes til pressekontakt Klaus Bach Christensen på mobil: 28305012 eller mail: kbc@svoem.dk

 

Husk du kan modtage vores pressemeddelelser. Tilmeld dig her.

 

Dansk Svømmeunion takker Lars Green Bach for hans store indsats og ønsker ham held og lykke i hans videre karriere.

Foto: Michael Vienø.


 


Cookieindstillinger