0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Idrætsforeninger kan nu søge tre coronarelaterede hjælpepuljer.

09-07-2021

Den 7. juli åbnede DIF og DGI op for en ny ansøgningsrunde. Læs mere her!

Af: Caoline Kleemann

Alle idrætsforeninger kan søge om støtte i de tre hjælpepuljer, og det er ikke et krav, at ansøgende idrætsforeninger skal være medlem af DGI og/eller DIF.
Corona-hjælpepuljen kan også ansøges af lokale foreninger inden for det selvorganiserede idrætsområde, udsatteidrætten og esport.

Vær dog obs på, at ansøgningsproceduren kan tage lidt længere tid, hvis jeres forening ikke har et CVR nummer.
Firmaidrætsforeninger henvises til den særskilte corona-hjælpepulje under Dansk Firmaidrætsforbund


Der er tale om følgende tre puljer:


DIF og DGI’s corona-hjælpepulje genåbner og henvender sig til idrætsforeninger, som har mistet indtægter på grund af blandt andet aflyste arrangementer, manglende mulighed for at tjene penge på eksterne arrangementer, manglende kontingentbetaling eller manglende sponsorstøtte.

Læs mere om puljen, og hvordan I ansøger HER


DIF og DGI's genstartspulje kan søges af lokale idrætsforeninger til at skabe aktiviteter og oplevelser for alle i sommeren og efteråret frem til d. 25. oktober 2021.
Målgruppen er børn, unge, voksne, familier og ældre, og aktiviteterne skal både være med til at højne den enkeltes livskvalitet og øge den sociale sammenhængskraft ved at skabe fælles oplevelser. Aktiviteterne skal være uden deltagerbetaling og aktivere brugerne gennem deltagelse i de støttede aktiviteter.Genstartspuljen kan ansøges af alle frivillige foreninger, der beskæftiger sig med idræt.


Læs mere om puljen, og hvordan I ansøger HER


DIF og DGI’s pulje for planlagte aktiviteter kan støtte lokale idrætsforeninger til at afholde planlagte aktiviteter fra 1. juli 2021 til og med 31. december 2021, som ellers ikke vil kunne finde sted pga. manglende indtægtsgrundlag som følge af COVID-19-restriktioner i sommerperioden.

Puljen for planlagte aktiviteter kan ansøges af alle frivillige foreninger, der beskæftiger sig med idræt.

 

Læs mere om puljen, og hvordan I ansøger HER

 

Ovenstående er et uddrag fra en nyhed udsendt fra DIF – hvis du vil læse hele nyheden kan du gå via dette link:  https://www.dif.dk/da/forening/nyheder/nyheder/2021/7/tre-s-nye-s-coronarelaterede-s-puljer


 


Cookieindstillinger