0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Skal jeres klub svømme rundt om Christiansborg?

30-06-2021

Deltag som klub. Det er god teambuilding for deltagerne, og vi kvitterer med rabat på deltagergebyret.

Af: Caroline Kleemann

Den 28. august 2021 afholder vi åbent vand arrangementet TrygFonden Christiansborg Rundt, hvor deltagerne tilbagelægger en distance på 2000 meter i kanalerne rundt om Christiansborg.

 

TrygFonden Christiansborg Rundt er for alle, som har lyst til at prøve kræfter med åbent vand svømning og appellerer både til motionisten og konkurrencesvømmeren. Det er således muligt at konkurrere i de sidste to eliteheats for henholdsvis damer og herrer eller stille op i et hvilken som helst heat og gå efter at vinde for sin aldersgruppe!

 

Derudover er det også muligt at deltage med et eller flere hold i Krüger Stafetten, som er en stafet bestående af 4*500 meter med skiftesteder undervejs på ruten. De tre hurtigste hold på stafetten kåres og der er fede præmier på højkant.

 

Christiansborg Rundt er teambuilding

TrygFonden Christiansborg Rundt bliver af mange kaldt ”Årets svømmefest” eller ”Svømmerne juleaften” og er en event med super god stemning og som en oplagt mulighed for at kickstarte svømmesæsonen. Det gælder både for konkurrenceafdelingen og breddeafdelingen.

 

Det er muligt at blive ”hængende” i eventområdet før og efter svømningen og nyde lidt mad fra Café Øjeblikket eller selv medbringe mad, som kan nydes uden for eventområdet og dermed tilføje et socialt element og gøre et klubarrangement ud af det. Og derudover er det også muligt at deltage i sideaktiviteter såsom udspring fra vippe, kunstsvømningsshow og livredningsaktiviteter på og ved eventpladsen.

 

Som medlemsklub får i rabat på 50 kr. per deltager på 2000 meter distancen og 200 kr. per hold i Krüger Stafetten, hvis I laver en gruppetilmelding.

I skal blot kunne samle 10 deltagere eller to hold til Krüger Stafetten for at kunne få glæde af klubrabatten.

 

Hvis ikke i allerede har tilmeldt jer fra klubben, er det endnu muligt! Send gerne en mail til projektleder Caroline Kleemann på mail: ck@svoem.dk eller ring på 6112 8187 for at aftale nærmere.

 

Vi håber på at se Jer i vandet rundt om Christiansborg!


 


Cookieindstillinger