0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Høj tilfredshed med den daglige kontakt til SVØM

30-06-2021

Resultatet fra klubundersøgelsen giver god baggrund når vi vender blikket indad.

Af: Carsten Jokumsen

Dansk Svømmeunion foretog i marts / april en klubundersøgelse blandt vores 300 medlemsklubber. De resultater er nu blevet analyseret og svarene giver os en god viden om styrker ved vores klubservice, men undersøgelsen peger også på, hvor der er rum til forbedringer.

 

Cirka 130 klubber har besvaret undersøgelsen og i alt har vi fået mere end 160 svar ind fra frivillige og ansatte i medlemsklubber over hele landet. Samlet set er besvarelserne repræsentative for Dansk Svømmeunions medlemsklubber og deres aktiviteter og kan dermed tilskrives en høj grad af validitet. Vi vil i den forbindelse meget gerne takke alle de klubber, der tog sig tid til at svare spørgeskemaet.

 

Undersøgelsens resultater viser, at mange klubber føler, at de får stor værdi ud af deres medlemskab, men den viser også, at der er rum til forbedringer. For især en gruppe på ca. 25 % af klubberne, er der et forbedringspotentiale, som vi ikke kan ignorere i forhold til værdien af medlemskabet. Ligeledes påpeger en del af klubberne, at de mangler inddragelse i beslutninger og at kontakten til den øverste ledelse er mangelfuld i dagligdagen.

 

Til gengæld er der overordnet set stor tilfredshed med den daglige kontakt og samarbejdet med medarbejderne i Dansk Svømmeunion. Her vurderer 90 % klubberne samarbejdet og kontakten medarbejderne som værende god eller meget god.

 

Klubberne i centrum

Lørdag den 19. juni var en række klubrepræsentanter fra klubber, der havde deltaget i undersøgelsen samlet til fokusgruppe interviews. Dette advisoryboard kommer til at spille en vigtig rolle Unionens arbejde med at revidere vores indsats overfor medlemsklubberne.

 

Advisoryboardet havde deltagelse af følgende klubber: Helsingør Svømmeklub, Gladsaxe Svøm, Farum Familie Svøm, SHS-Stevns, Ringe Svømmeklub, Esbjerg Svømmeklub, Odder Svømmeklub, Vingsted Svømmeklub, Horsens Svømmeklub, Holstebro Svømmeclub, Vildbjerg Svømmeklub og S-68 Hjørring.

 

Med kvalificerede input fra advisoryboardet og en målrettet indsats fra de ansatte konsulenter vil vi hen over den kommende tid sætte en ny retning for vores klubservice, der kommer til at tage øget hensyn til regionale forskelle samt klubbernes forskellige størrelser og organisering.


 


Cookieindstillinger