0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Tørlagte junior- og seniorsvømmere konkurrerer på lige vilkår ved SVØM Grandprix

01-07-2021

Det nationale event er for de junior- og seniorsvømmere, der var tørlagte under coronanedlukningen tidligere på året.

Af: Klaus Bach Christensen

Med nærmest et præcist ugentligt interval er der blevet afholdt forskellige nationale events den seneste måned. Nu er turen kommet til SVØM Grandprix, som er et event arrangeret for de svømmere, der var tørlagte tidligere på året grundet coronanedlukningen.

 

Bag det nationale event, der afholdes fra den 3.-6. juli, står lokalarrangør Solrød Svømmeklub, der sammen med Solrød Svømmehal skal have stor tak for deres værtsrolle og engagement i afholdelsen af det vigtige event for fastholdelse af junior- og seniorsvømmere. Bestyrelsesmedlem i Solrød Svømmeklub Brian Hansen siger om afholdelsen af SVØM Grandprix.

 

- Vi i Solrød Svømmeklub tøvede ikke længe, da muligheden for afholdelse af SVØM Grandprix bød sig til. Det har været en frustrerende sæson på alle måder, så muligheden for at gå på sommerferie med lidt stævneløb i bagagen er vi overbevist om, vil være et fantastisk boost for svømmerne og deres trænere og et godt udgangspunkt at starte en mere normaliseret sæson på.

 

- Derudover ser vi et vigtigt socialt aspekt i kortvarigt at komme ud af sin lokale boble, og få sagt god sommerferie på tværs af klubberne og gense hinanden på nogenlunde normalvis igen. Afslutningsvis er dette et naturligt led i den ambitiøse udvikling, vi ser indenfor konkurrencesvømning i Solrød, og vi føler nu, at vi er moden til også at ville bidrage til stævneafholdelsen – GOD SOMMER.

 

 

Indledende afsnit starter alle dage klokken 09.30, mens finaleafsnit med A- og B-finaler samt løb med direkte finaler starter 17.30. Der konkurrences i 25m bassin, og eventet afholdes under hensyntagen til og i overensstemmelse med myndighedernes gældende coronaretningslinjer.

 

Alt du skal vide om SVØM Grandprix, 3. – 6. juli

 

Solrød Svømmeklub fortæller, at der vil være billeder og videoer fra stævnet af finde på deres sociale kanaler. Så følg endelig med på Facebook og hold jer opdateret.

 

Dansk Svømmeunion vil gerne på forhånd takke alle de frivillige, der hjælper til med afholdelsen. Held og lykke til alle deltagende svømmere, trænere og klubber.


 


Cookieindstillinger