0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

OL-svømmernes sidste test inden Tokyo

24-06-2021

Ved det traditionsrige italienske stævne, Sette Colli, skal OL-svømmerne finpudse de afgørende detaljer.

Af: Klaus Bach Christensen

Traditionen tro skal flere danskere i aktion, når det internationale stævne Sette Colli afholdes fra fredag den 25. juni til søndag den 27. juni. For OL-holdet bliver konkurrencerne i det olympiske bassin i Rom de sidste forud for OL i Tokyo, og Dansk Svømmeunions landstræner Stefan Hansen glæder sig til at se landsholdssvømmerne race igen.

 

- Dette års Sette Colli kommer til at bære præg af den globale pandemi, hvilket betyder, at alle løb svømmes som direkte finaler. Vi er ærgerlige over, at der ikke bliver mulighed for at præstere i både indledende løb og finaler, men vi kommer alligevel til at bruge muligheden til at komme ud og finpudse svømmernes individuelle racetaktik. Stævnet har nemlig fortsat høj kvalitet med deltagelse fra en masse internationale svømmestjerner, heriblandt vores egne, siger Stefan Hansen.

 

På trods af hård international konkurrence ved Sette Colli præsterer Danmarks hurtigste svømmere som regel flot i det udendørs bassin. I 2019 vandt blandt andet Pernille Blume to guldmedaljer på 50- og 100 meter fri, mens også Anton Ørskov Ipsen og Emilie Beckmann svømmede sig til medaljer.

 

Landstræner Stefan Hansen.

Foto: Patrick Kraemer.

 

Alle links du skal bruge for at følge Sette Colli

  • Se startlister her.
  • Se program med tidsplan her.
  • Se løbende resultater her.
  • Yderligere informationer kan findes på website.

 

Den 57. udgave af Sette Colli bliver danskernes sidste konkurrencer forud for sommerens olympiske lege. Den 10. juli rejser OL-holdet til Japan, hvor de skal på træningslejr i den japanske by Nagano, inden de rejser ind i OL-byen i Tokyo senere på måneden.


 


Cookieindstillinger