0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Børne og Årgangs Cup 2021

02-06-2021

Efter mange aflysninger af stævner i efteråret 2020 og en stor del af 2021 har Dansk Svømmeunion besluttet, at man gerne vil tilbyde alle danske svømmeklubber muligheden for at afvikle et stævne, nu hvor svømmehallerne er blevet åbnet op igen og forsamlingsloftet tillader, at man minimum kan være 50 personer til et stævne.

Af: Anna Hauritz Nielsen

For at give alle landets årgangs- og børnesvømmere et stævne at se frem til efter genåbningen, har vi derfor lanceret Børne og Årgangs Cup 2021. Stævnet er både en lokal, regional og national konkurrence for børne- og årgangssvømmere i landets svømmeklubber.

 

Stævner i hele Danmark

Børne og Årgangs Cup’en afvikles i disse uger for børne- og årgangssvømmere, som en række lokale stævner i alle fem regioner. Der er ingen kravtider, så klubberne kan deltage med alle klubbens børne- og årgangssvømmere.

 

Stævnerne bliver afviklet regionalt i perioden den 28. maj-13. juni.

 

52 klubber deltager i stævner i hele landet, og vi forventer omkring 2000 svømmere i vandet hen over de tre uger, stævnet afvikles.

Når alle stævner er afviklet, samler vi resultaterne og kårer de regionale og nationale vindere.

 

Tak til klubberne

Dansk Svømmeunion er glade for, at der er så mange klubber, der har taget stævnet til sig, og afvikler og deltager i stævner hen over de tre uger. Vi kan mærke, at der er brug for at afholde stævner igen, og at der fra svømmernes side er behov for at komme ud at konkurrere igen.

 

Vi håber, at dette er startskuddet til, at der igen bliver afholdt en masse stævner ude i de danske klubber, så så mange som muligt får styret lysten til at konkurrere mod andre svømmere fra andre klubber, og får en masse gode oplevelser med hjem.


 


Cookieindstillinger