0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Vandpolo er igang igen - Nyt fra disciplinudvalget

02-06-2021

Efter en længere periode med vandpoloboldene på jorden glædes vi over at aktivitetsniveauet stiger igen. En stor tak til de frivillige kræfter, der er lykkedes med at finde løsninger i en svær tid. Løsninger der sikrede at der kunne afvikles et mesterskab for senior herre og damer.

Af: Mads N. Andersen

Et stort tillykke til Tommerup Svømmeklub der løb afsted med begge mesterskaber.

 

Den 21. april åbnede svømmehallerne og de yngste vandpolospiller fik lov at komme vandet igen, så vandglæde og kammeratskaber igen kunne blomstre. En glæde vi skal styrke i den kommende tid og derfor arbejder vandpoloudvalget i øjeblikket med at blive klar til den kommende sæson.

 

Projekt 5000 vandpolo medlemmer i 20XX

Dansk Svømmeunion og vandpoloudvalget vil gerne tiltrække flere medlemmer til vandpolo sporten. Derfor er der nedsat et udvalg bestående af Charlotte B. Laursen og Mia Høj fra vandpoloudvalget samt udviklingskonsulent Mads N. Andersen fra Dansk Svømmeunion. De arbejder i øjeblikket på rammerne for en række initiativer relateret til minipolo, som skal have fokus på at få flere klubber til at tilbyde vandpolo til deres medlemmer, samt en række initiativer indenfor ungdomsvandpolo, der skal gøre det mere attraktivt at tiltrække og fastholde medlemmer.

 

Inden initiativer sættes i søen vil alle relevant personer og klubber blive inviteret til en workshop, hvor rammerne præsenteres og der åben for idéer ude fra. Arbejdsgruppen glæder sig til at invitere jer med, og håber at finde gode input, opbakning og hænder til at hjælpe med at udvikle vandpolosporten.

Har I interesse for vandpolo i jeres klub eller tilbyder I det allerede og vil bidrage med at styrke vandpolo i hele landet, så kontakt gerne Mads Andersen på mna@svoem.dk

 

Eurogames

Pan Idræt står for afholdelsen af Eurogames 2021 i København og i den forbindelse skal der afholdes stævner i rigtig mange idrætsgrene. Dansk Svømmeunion hjælper i forbindelse med en række vandaktivitet og vandpoloudvalget har lovet at hjælpe med dommere og officials til de to vandpolostævner der afholdes den 17/8 + 19/8 + 20/8-21 i Bellahøj.

 

Der skal bruges

  • 2 1. div dommere til hver kamp i rækken ”Competitive”
  • 2 uddannede dommere/trænere til at dømme i ”Recreational” rækken

 

Dommerhonoraret vil være kr. 500,- for tre kampe og transportudgifter vil blive dækket.

 

Endvidere skal vi bruge 2 personer til dommerbordet – til Scoreboard/30 ur samt protokol pr. kamp.

 

Alle vil få forplejning til stævnet. Har du tid og mulighed for at hjælpe kontakt da Britt Kejser Greve på waterpolodk@svoem.dk

 

Disciplinmøde 2021

Efter sommerferien vil Dansk Svømmeunion og vandpoloudvalget indkalde til det årlige disciplinmøde, der desværre ikke kunne afvikles i forbindelse med generalforsamlingen i Dansk Svømmeunion.


 


Cookieindstillinger