0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

19
September
2021
19
September
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Forår 2022:

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

Præstø

 Næste arrangement

19
September
2021
Officials
WinGrodan 2 OMG21-3735
Gladsaxe Svømmeklub
20
September
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3752
Støvring Svømmehal
21
September
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3577
UC Syds (Seminariets) svømmehal, Esbjerg - Møderum i Svømmehallen

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Juniorsvømmere byder sig til: Spændende fremtidspotentiale pointerer talentansvarlig

27-04-2021

Se listerne over EM- og NM-kvalificerede juniorsvømmere.

Af: Klaus Bach Christensen

Intet mindre end ni stævnedage skulle der til for at afholde årets Danish Open. Ved stævne 1 var der primært fokus på OL- og EM-kvalifikationer, men også kvalifikationer til verdensmesterskaberne, europamesterskaberne (EMJ) og nordiske mesterskaber (NMJ) for juniorer var en del af programmet, som fortsatte under stævne 2.

 

Talentansvarlig i Dansk Svømmeunion Thomas Stub overværede, som COVID-ansvarlig, det meste af svømningen i Taastrup Svømmehal, og han ser positivt tilbage på stævnedagene.

 

- Det glæder mig, at vi har en masse svømmere – også mange nye, som svømmer under kravtiderne til deres første juniorlandsholdsaktiviteter. Det er rigtig godt for talentmassen, at flere byder sig til og stikker hovederne frem, for det øger alt andet lige konkurrencen. Derudover ser bredden rigtig spændende ud. Lige nu er der nok nogle svømmere, der ærgrer sig over at have været lige ved og næsten, men som talentansvarlig mener jeg, at mange af præstationerne ved Danish Open understreger breddens store potentiale, hvilket lover godt for dansk svømmesports fremtid. De positive takter skal trænerne og træningsmiljøerne have stor cadeau for, siger Thomas Stub.

 

Nedenfor har vi samlet lister med de svømmere, der har svømmet under de opstillede kravtider til EMJ og NMJ. Lige nu er der fortsat stor usikkerhed om, hvordan corona påvirker afholdelsen af mesterskaberne. Vi er dialog med arrangørerne om alle detaljer, så vi kan afgøre, om vi kan stå inde for svømmernes deltagelse. Indtil det er afklaret, venter vi med at udtage de to juniorgrupper formelt.

 

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse. Læs mere om EM Junior her

 

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse. Læs mere om NM Junior her.

 

Indtil nu har Rasmus Nickelsen (50 og 100m butterfly) og Alma Bendix Dahl (50m butterfly) fra Helsingør Svømmeklub svømmet under kravtiderne til VM Junior. Det er under EM Junior igen muligt at kvalificere sig til verdensmesterskaberne for juniorer. Læs mere her.

 

Afslutningsvis vil vi i Dansk Svømmeunion gerne sende en stor tak til arrangørerne (Swim Team Taastrup, Taastrup Svømmehal og Høje-Taastrup Kommune), frivillige, officials, holdledere, trænere og svømmere for deres store tilpasningsparathed og fleksibilitet under Danish Open. Uden deres samarbejdsvillighed ville det ikke have været muligt at afholde de to stævner. Så på vegne af hele dansk svømmesport skal I have tak for jeres indsats. Jeres hjælp er uvurderlig. 

 

Vi takker også vores gode samarbejdspartnere i Ballerup (Svømmeklubben Triton Ballerup, Ballerup Kommune og East Kilbride Badet) for at udlåne deres svømmefacilitet til træning for deltagerne under Danish Open.