0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Anbefalinger til afvikling af livredderprøver

16-04-2021

I forbindelse med en genåbning den 21. april, følger her en opdatering omkring afvikling af bassinlivredderprøver.

Af: Kristine Nyboe

Genåbningsdatoen den 21. april, hvor børn og unge forhåbentlig kan komme tilbage i vandet, nærmer sig og i den forbindelse har der været flere henvendelser omkring afvikling af bassinlivredderprøver.

Svømmeunionen anbefaler stadig, at man afventer med at afvikle bassinlivredderprøver, da de nuværende prøver er gældende frem til den 15. juni 2021. Alle, hvis prøve udløb fra december og frem til nu, har automatisk fået forlænget livredderlicensen, så den stadig er gældende til genåbningen.

 

For at sikre at sikkerheden er på plads, kan det dog være nødvendigt at afvikle enkelte prøver, for at genåbningen kan ske forsvarligt. Det betyder, at hvis man har ansat en ny træner eller livredder, der er ansvarlig for sikkerheden i det pågældende bassin eller aktivitet, så skal vedkommende have en gyldig livredderprøve. I disse tilfælde kan det være nødvendigt at afvikle en prøve, så man sikrer at sikkerhedsniveauet er på plads, ind børnene kommer i vandet.

 

Bliver dette aktuelt er det vigtigt, at de gældende guidelines for aflæggelse af bassinlivredderprøver følges. Disse kan du læse her og de bliver løbende opdateret under dommermaterialer på livreddersystemet eller klik videre til "ofte stillede spørgsmål" under livredning . Læs her

 

 

 

Hvis du er erhvervslivredder, foreligger der andre nogle andre anbefalinger, som du kan læse om her


 


Cookieindstillinger