0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Nyhedsbrev og øget indsats på sociale medier erstatter www.svoem.dk

17-03-2021

Fremover kan du læse alt om dansk elitesport på websitet her og i et kommende nyhedsbrev.

Af: Klaus Bach Christensen

Det er ingen hemmelighed. Vores hjemmeside trænger til en opfriskning, og de første spadestik er i den forbindelse nu taget. Organisationens kommunikative indsats skal fortsat styrkes, og en af måderne, vi ønsker at gøre det på, er ved at samle ressourcer og kræfter på områder, som bør få øget fokus.

 

Det seneste år har vi intensiveret tilstedeværelsen på de sociale medier, hvilket vores ambition er at fortsætte med. Samtidig har vi et ønske om, at det skal være så nemt som overhovedet muligt at holde sig orienteret i vores nyhedsflow. Derfor lancerer vi snart to moderne nyhedsbreve og et nyt pressemeddelelsessystem, så du kan få leveret de nyheder, der interesserer dig, direkte i din indbakke.

 

Vi er ikke blevet flere hænder, så når vi skruer op for nogle indsatser, må vi også skrue ned for andre. Det kræver meget tid at vedligeholde to websites, og vi har set, at trafikken den seneste tid har været nedadgående på www.svoem.dk. Derfor giver det god mening at gøre endnu mere ud af at levere nyheder der, hvor vores foreninger og medlemmer i forvejen henter deres nyheder.

 

Vi håber, at I vil følge med på svømmesiden på svoem.org, hvor vi nu vil samle alt vores energi i forhold til at levere nyt om stævner, mesterskaber og landsholdsaktiviteter. Vi vil endnu engang opfordre alle svømmeinteresserede til at følge SvømmeSport på Facebook og Instagram, og så håber vi, at I vil tage godt imod vores nyhedsbreve, som vi lancerer i nær fremtid.

 

Giver nyheden anledning til spørgsmål, kan udviklingschef Morten Hinnerup kontaktes på e-mail: moh@svoem.dk


 


Cookieindstillinger