0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Trykket stiger for genåbning

11-03-2021

Der arbejdes på højtryk med at sikre, at indeidrætten kommer med i den kommende genåbningsplan.  

Af: Nora Thomsen

Vi kan snart ikke huske følelsen af at være omfavnet af klorvand. I medierne fortælles om mistrivsel særligt blandt børn og unge, og vi har også selv løbende samtaler med medlemmer, som snart har mistet tålmodigheden. Vi forstår det kun alt for godt.
For vi ved, at I, vores medlemsklubber, er parate til at varetage undervisningen af jeres medlemmer på en sundhedsmæssig forsvarlig måde.

Derfor er vi også i tæt dialog i disse dage med vores samarbejdspartner DIF i forhold til at få lagt størst muligt pres på politikere og myndigheder, så vi sikrer, at vi får indeidrætten genåbnet hurtigst muligt.

Lige nu kommunikerer vi både direkte med beslutningstagere og klæder DIF på til at tale vores sag. Sammen forsøger vi at presse mest muligt på for en snarlig genåbning.

Vi har hørt vores statsminister fortælle, at børnene bliver en hovedprioritet i forbindelse med næste genåbning. Det er der således et bredt politisk ønske om fra partierne i Folketinget.  

Vi er opmærksomme på, at særligt målgruppen børn og unge er hårdt ramt nu. Mangel på socialt samvær og fysisk aktivitet slår ud på trivslen. Det har vi desværre selv hørt børn og unge give udtryk for. Når det er sagt, så har vi naturligvis også et ønske om, at vi snarest muligt får åbnet helt op for svømmesporten.

SoMe kampagnen #tilbageivandet vil vi lancere igen i den kommende tid. Vi håber, at I vil dele vores opslag, så vi når bredest muligt ud.

Også i DIF arbejdes der på tilsvarende tiltag i disse døgn. Her er fokus på kommunikation via medierne og kampagner på SoMe, hvor børn og unges trivsel vil være i fokus som det første.
Vi deler naturligvis også DIFs budskaber på SoMe, og opfordrer jer til at gøre det samme. Jo mere vi deler, jo mere bliver vi set og hørt. Vi skal trykke på alle knapper for en snarlig genåbning.
 
Afslutningsvis er vi i færd med at få lagt sidste hånd på et åbent brev sammen med DIF og andre specialforbund med en appel om at åbne indendørsidrætten samlet set snarest muligt.

Med venlig hilsen
Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger