0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Vi kæmper for at få indendørsidrætten åbnet

08-03-2021

Hør mere herom og få en status på coronasituationen i dansk svømmesport på netværksmøde den 17. marts.

Af: Nora Thomsen

Der gøres i disse dage og uger et stort arbejde i idrættens hovedorganisationer med at påvirke de politiske beslutningstagere frem mod næste større genåbning, som lige nu ser ud til at blive den 6. april.
 
I DIF prioriteres den direkte dialog med partilederne højt for øjeblikket. Og der arrangeres foreningsbesøg, hvor fremtrædende politikere hilser på frivillige og aktive i foreningerne, mens pressen følger med.
I det hele taget finder der en større politisk lobby-indsats sted, som forhåbentligt kan være med til at påvirke beslutningsprocesserne i vores retning.

På Kulturministeriets og Sundhedsministeriets opfordring har DIF indleveret et hav at tal i den forgangne uge, som for øjeblikket granskes nøje. Der er blandt andet tal over aktive i indendørsidrætten fordelt på måneder, aldersgrupper og ved forskellige størrelser af forsamlingsforbud.
Et vigtigt arbejde, som vi naturligvis også sætter vores lid til, kan medvirke til en snarlig genåbning af indendørsidrætten på en sundhedsmæssig forsvarlig måde.

Blandt DIFs stærkeste argumenter overfor beslutningstagerne er det faktum, at foreningsidrætten sikrer fællesskab og bevægelse, som fremmer trivslen og styrker såvel den fysiske som den mentale sundhed.
Det er således et af de stærke kort, der bruges i dialogen med politikerne på Christiansborg. Og det er bestemt også et af de budskaber, som vi gang på gang fremhæver, hvor vi kommunikerer og har dialog om den nuværende situation.

Der arbejdes på flere tiltag i idrættens organisationer for øjeblikket, også flere, end der er nævnt her. Således pågår der et stærkt arbejde på tværs af idrættens hovedorganisationer og forbund med at sikre, at vi kommer med i næste genåbningsfase.

Dansk Svømmeunion inviterer til netværksmøde om coronasituationen i dansk svømning
Mens der arbejdes på ovenstående forskellige tiltag, inviterer vi i Dansk Svømmeunion til netværksmøde om coronasituationen i dansk svømning samt status på genåbning af dansk svømmesport.

Mødet holdes onsdag den 17. marts klokken 20.00-21.00 via Zoom.

Flere vigtige emner vil her blive berørt.
Læs mere om mødet og tilmeld dig HER.

Vi håber at se rigtig mange til netværksmødet.

Med venlig hilsen

Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger