0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny interviewserie: Tørsvømning 1:1

24-02-2021

Svømmetrænerne Morten Brøndum og Mads Claussen står bag den nye interviewserie, hvor SvømmeDanmark skal lære af SvømmeDanmark.

Af: Klaus Bach Christensen

Siden marts sidste år har Danmark af flere omgange været delvist nedlukket. Det har blandt andet resulteret i alarmerende tendenser for børns, unges og voksnes mentale trivsel og fysiske helbred. Nedlukningen har dog også givet tid at igangsætte nye initiativer og eksperimentere med teknologiens muligheder, og det er netop hvad, svømmetrænerne Morten Brøndum og Mads Claussen har gjort.

 

Sammen har de lavet interviewserien Tørsvømning 1:1 med formålet om, at SvømmeDanmark skal lære af SvømmeDanmark. Løbende inviterer svømmetrænerne fra henholdsvis Swim Team Neptun og Hørsholm Svømmeforening gæster ind til en snak om, hvad de har gjort under coronanedlukningen for at motivere foreningens medlemmer.

 

I sidste uge var vores talentansvarlige Thomas Stub inviteret til at deltage. Han fortalte om, hvordan Dansk Svømmeunion anser arbejdet med talentudvikling under de vanskelige forhold, som alle svømmeklubber i snart et år har skullet agere under.

 

Interviewserien tæller i skrivende stund fire afsnit, og du kan se interviewet med Thomas Stub og seriens øvrige interviews ved at klikke her.


 


Cookieindstillinger