0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

27
September
2021
28
September
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Forår 2022:

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

Præstø

 Næste arrangement

29
September
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3753
Holstebro
30
September
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3760
Taastrup Svømmehal
2
Oktober
2021
Træner/instruktør
Børnetræneruddannelse 2. weekend TBØ21-3590
Fyrtårn Tommerup

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Forhandlinger om løsninger i Dansk Svømmeunion

17-02-2021

Status på drøftelser mellem bestyrelsen og repræsentanter for de 26 klubber, der har stillet et mistillidsvotum.

Af: Dansk Svømmeunion

Bestyrelsen i Dansk Svømmeunion har haft en række drøftelser med repræsentanter for de 26 klubber, der har stillet et mistillidsvotum mod bestyrelsen i Dansk Svømmeunion.

 

Parterne har haft en god og åben dialog, og begge sider har rakt hånden frem for at finde løsninger. Det er dog ikke lykkedes at indgå en aftale, der har kunnet tilfredsstille begge parter. Ved forhandlingerne deltog også en repræsentant for Danmarks Idrætsforbund, Poul Broberg.

 

Repræsentanterne for de 26 klubber har foreslået en løsning, hvor alle poster til bestyrelsen sættes på valg. Således vil medlemsdemokratiet i dansk svømning ikke skulle forholde sig til eller udtrykke mistillid, men i stedet frit kunne vælge ny formand og sammensætte en ny bestyrelse. Et samlet nyvalg hvor også nuværende bestyrelsesmedlemmer kan stille op.

 

Bestyrelsen for Dansk Svømmeunion har tilbudt, at formand Lars Jørgensen aftræder ude af tur ved den kommende generalforsamling. Dermed vil formand, økonomiansvarlig samt fire menige bestyrelsesposter være på valg og give mulighed for, at nye kandidater kan komme i spil, da der således sikres balance mellem fornyelse og kontinuitet i bestyrelsens arbejde. Bestyrelsen har opfordret til, at mistillidsvotummet frafaldes for at sikre udvikling af Dansk Svømmeunions aktiviteter.

 

Parterne er enige om, at der nu skal være god plads, internt, til en debat frem mod generalforsamlingen, der forventeligt kan afholdes i april.

 

Mistillidsvotummet skulle have været behandlet på en ekstraordinær generalforsamling, som imidlertid blev udskudt på grund af corona-situationen. Mistillidsvotummet består efter forhandlingerne og er nu på dagsordenen til den ordinære generalforsamling.

 

Ved forhandlingerne deltog fra Dansk Svømmeunions bestyrelse Victor Valore og Stine Sørensen. Fra klubberne deltog Fritz Ganzhorn (Svømmeklubben VEST Brøndby) og Lars Toustrup-Andersen (Vejle Svømmeklub). På trods af det ikke umiddelbart lykkedes at finde en enighed, har forhandlerne lovet hinanden at arbejde ihærdigt videre på løsninger, der kan genskabe enigheden og tilliden i Dansk Svømmeunion og bringe dansk svømning styrket videre. Forhandlerne har derfor ikke umiddelbart yderligere kommentarer.