0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Arbejdsgruppe for trivsel i elite-svømning

05-02-2021

En ny arbejdsgruppe skal gennemgå svømmesagen og SDU-forskning og formulere anbefalinger om trivsel i fremtidens elite-svømning

Af: Klaus Bach Christensen

Dansk Svømmeunion har besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe, der grundigt skal gennemgå konklusionerne fra både advokatrapporten om svømmesagen samt den forskningsrapport, der snart udkommer fra Syddansk Universitet omkring trivsel i elite-svømning. På baggrund af disse samt inddragelse af relevante erfaringer, skal gruppen afgrænse og formulere anbefalinger til arbejdet med trivsel i elitesvømning fremadrettet. Arbejdet skal sikre, at erfaringer og viden om trivsel tages med i det fremtidige arbejde – både centralt og ude i klubberne.

 

På dialogmøde den 30. januar 2021 fremlagde bestyrelsen idéen om en sådan arbejdsgruppe overfor deltagerne, og vi har allerede modtaget henvendelser fra interesserede deltagere.

 

Arbejdsgruppen skal bestå af 12-15 personer, som repræsenterer de forskellige interessentgrupper. Arbejdsgruppen skal ideelt set bestå af både aktive og tidligere aktive i Dansk Svømning. En styregruppe på tre personer skal bidrage til at sammensætte arbejdsgruppen og bistå processen. Arbejdsgruppen vil forventeligt afholde 5 møder fordelt over 3 måneder.

 

Interesserede, der ønsker at høre mere om arbejdet eller muligheden for at deltage, kan henvende sig til: Lars Bo Larsen (udviklingskonsulent): lbl@svoem.dk.  

 

Vi informerer endvidere her på siden, når vi er klar til at nedsætte gruppen og påbegynde arbejdet.


 


Cookieindstillinger